Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Második ciklus alkalmával...

Második ciklus alkalmával használok intimkelyhet, mindkétszer bacterialis vaginosist kaptam. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még csak 2 ciklus alkalmával használtam az intim kelyhet, de mind 2 ciklus után BV-m lett. Tudtok esetleg tippeket, hogy ne alakuljon ki?

info: természetesen kiforraltam mind 2 ciklus használata előtt a kelyhet. Csere előtt és közben kb 4x mosok alaposan kezet. Cserekor szappanos meleg vízzel mosom el a kelyhet, utána bő vízzel leöblítem. Mindig figyelek, hogy ha leteszem valahova, akkor tiszta felületre tegyem (pl. Egy letépett kéztörlőre).

#menstruáció #intimkehely #kehely #Bacterialis vaginosis
2021. jan. 8. 19:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Még egyszer majd megpróbálom vegyszer nélkül.

Aki használ tudna ajánlani márkát?

2021. jan. 8. 20:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebayről van yuuki. Ez a megbízhatóak közül az alsóbb árkategóriából van. De ezzel is vigyázni kell, mert van amelyik yuukinak hirdeti magát, de hamisítvány. Viszont ha pl. zoldbolt.hu, vagy emilla.me webáruházból rendelsz kelyhet, ott nincs ilyen kockázat. Javaslat annyi talán, hogy klasszikus formájú kehely az ami legtöbb embernek beválik. Érdemes leglyukakkal rendelkezőt és orvosi szilikon anyagút valasztani
2021. jan. 8. 20:51
 13/17 A kérdező kommentje:

Koszi a tippet!

Csekkolom az oldalakat.

A jelenlegin is van 1 lyuk es orvosi szilikon elvileg. Ismeroseimnek is van dm verziojuk, es nekik nagyon bevált... sajnos nekem nem :(

2021. jan. 8. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy a párod hűséges hozzád elképzelhető hogy már például egy három évvel ezelőtti fertőzést hurcol magával és mindig újra újra fertőz téged, neki Pedig semmi érzékelhető problémája nincs.
2021. jan. 8. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a hormonmentes-en ajánlom hogy nézelődj kelyhek terén.
2021. jan. 8. 21:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es!

Koszi a tippet. Nem valószínű, hogy a párom miatt van, hiszen nem gyakori a jelenség.

Életem harmadik BV-je, az első antibiotikum után jött ki, a másik kettőnek most biztosan a kehelyhez van köze, kulonben nem csak menstruacio utan jelenne meg(pont csak az után, hogy érintkezem a kehellyel). Az első bv esetén mikor megijedtem és rohantam nőgyógyászhoz, akkor ő is azt mondta,h mivel ez nem gomba, így a páromat nem kell kezelni, és nem is adott neki semmit.

2021. jan. 8. 22:16
 17/17 anonim válasza:
Szia nézz körül az eredeti intimkehely és mosibetét Facebook csoportba.. rengeteg kérdésedre választ találsz és mindenki nagyon segítőkész! :)
2021. ápr. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!