Második ciklus alkalmával használok intimkelyhet, mindkétszer bacterialis vaginosist kaptam. Mi okozhatja?
Sziasztok! Még csak 2 ciklus alkalmával használtam az intim kelyhet, de mind 2 ciklus után BV-m lett. Tudtok esetleg tippeket, hogy ne alakuljon ki?
info: természetesen kiforraltam mind 2 ciklus használata előtt a kelyhet. Csere előtt és közben kb 4x mosok alaposan kezet. Cserekor szappanos meleg vízzel mosom el a kelyhet, utána bő vízzel leöblítem. Mindig figyelek, hogy ha leteszem valahova, akkor tiszta felületre tegyem (pl. Egy letépett kéztörlőre).
Köszi!
Még egyszer majd megpróbálom vegyszer nélkül.
Aki használ tudna ajánlani márkát?
Koszi a tippet!
Csekkolom az oldalakat.
A jelenlegin is van 1 lyuk es orvosi szilikon elvileg. Ismeroseimnek is van dm verziojuk, es nekik nagyon bevált... sajnos nekem nem :(
Kedves 14-es!
Koszi a tippet. Nem valószínű, hogy a párom miatt van, hiszen nem gyakori a jelenség.
Életem harmadik BV-je, az első antibiotikum után jött ki, a másik kettőnek most biztosan a kehelyhez van köze, kulonben nem csak menstruacio utan jelenne meg(pont csak az után, hogy érintkezem a kehellyel). Az első bv esetén mikor megijedtem és rohantam nőgyógyászhoz, akkor ő is azt mondta,h mivel ez nem gomba, így a páromat nem kell kezelni, és nem is adott neki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!