Ket nap mulva lesz mensim, de olyan nagy a pocim, es olyan gombolyu. Nem tudom igazabol, hogy ez mentsruacio elotti haspuffadas e? Mert amugy nem erzem annak, de ha megnyomkodom kellemetlen erzes.
Figyelt kérdés
4 honapja voltam egyutt egy sraccal, de nem tudnek arrol, hogy baba lenne a dologban, mivel harom hete voltam dokinal es igazabol minden oke. Nem vagyok terhes, de mar nem tudom. Eleg fura a hasam.
Szoval mas is puffad ugy mensi elott, ugy hogy nem erzi annak?
2021. jan. 8. 11:01
2/13 anonim válasza:
Ha 4 hónapja voltál együtt valakivel, és nem lettél terhes akkor azóta már lenni kellett menstruációnak. Ha volt mensi és azóta nem voltál együtt senkivel akkor ez haspuffadás, vagy max. a szentlélektől lehetsz terhes. Jól írja az előző Te tényleg buta vagy. Akkor meg nem kéne még szexelni.
3/13 anonim válasza:
Igen, tipikus PMS tünet, nem vagy terhes, azt orvos látta volna!
4/13 anonim válasza:
#2 Több olyan esetről is hallottam, közvetlen környezetemben is, ahol a menstruáció terhesség alatt is jelen volt. Vagy végig, vagy jellemzően 3-6 hónapig. Szóval nem, nem olyan buta a kérdező, van félnivaló menzesz alatt is. Vagy van miben reménykedni, kinek éppen hogy. :)
De egyébként nem kell aggódni, puffadás van a dologban. Én is mindig "terhes vagyok" menzesz előtt, közben és után is.
5/13 anonim válasza:
Te vagy az, aki a gyerekvallalas kategoriaban mar parszor legetted magad ezzel? Fejezd mar be! Mensi elott van puffadas, igen, viszont attol meg, mert hiztal mostanaban (ha alapbol is nagyobb a hasad) nem vagy terhes.
6/13 A kérdező kommentje:
#4 bizony, nekem baratnom pontosan igy jart. Koszonom, hogy legalabb te nem nezel hulyenek.
2021. jan. 8. 12:32
7/13 anonim válasza:
De ha meg valaki “menstrual” is terhesseg alatt par honapig, ha tesztelne, biztosan pozitiv lenne. Kerdezo, neked van mar egy rakat negativ teszted, es orvosnal is voltal. Mit akarsz meg?
8/13 A kérdező kommentje:
Csak dokinal voltam, nem teszteltem
2021. jan. 8. 16:29
9/13 anonim válasza:
Nem kell a púder. A nőgyógyász csak felismerne közel félidős terhességet..
10/13 A kérdező kommentje:
Normalis a tojasfeherje folyas is?
2021. jan. 8. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!