Ezek a tünetek nem feltétlen mellrákra utalnak, ugye?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit butának fog tűnni a kérdés, de sajnos nagyon hipohonder vagyok, sok minden betegséget beképzelek magamnak, és nem merem megkérdezni ezt a rokonaim/barátaimtól, szóval kérlek nyugtassatok meg (már ha igazam van). Szóval olvastam valahol a neten, hogy a mellrák korai tünetei lehet a mell-hónalj fájdalom, és a mell eresedése. Már elég sok ideje fáj a mellem meg a hónaljam is (már egy pár hete), szóval ezért gondoltam arra, hogy lehet nem a menstruációs ciklus miatt fáj. Aztán eléggé látszanak az ereim, de közben nagyon fehér a bőröm, szóval lehet mindig is látszódtak, már nem emlékszem. Ezek nem csak a rákra utalhatnak, ugye?2021. jan. 7. 21:38
1/5 anonim válasza:
Nyugodj meg, az erek normál esetben is látszódnak/látszódhatnak. Kortól függően sokmindentől lehet a fájdalom, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. :)
2/5 anonim válasza:
Ha mellrákra nem is utal, hipchondrára annál inkább.
3/5 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm szépen!:)
2. Tudom, próbálok dolgozni rajta, de nem mindig sikerül legyőznöm az aggódásomat:(
2021. jan. 7. 23:01
4/5 anonim válasza:
A mellrákra szerintem előbb utal az hogy kőkemény csomót érzel mint hogy eres legyen. Mindenkinek eres és szerintem a nők 98%-nak látszanak is. :D
Az meg hogy fáj a mell és a hónalj területe az a ciklustól függ, a hormonális változásoktól. (Persze a betegség jele is lehet de nálad nem emiatt van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!