Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek is elengedhetetlen...

Szerintetek is elengedhetetlen a zuhi/ fürdő, mielőtt nődokihoz mentek? Hallottam már több ismerősömtől is,hogy ők nem mosakodnak meg lent, mielőtt nőgyógyászhoz mennek..én magam részéről nem tudnám ezt elképzelni. Vélemény? 27/n

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 12:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem kerüld azokat az ismerősöket.

Alapvető dolog.

2021. jan. 4. 12:42
 2/16 anonim ***** válasza:
54%

Minimum, hogy ha orvoshoz megy, nemcsak reggel, hanem még plusz, közvetlenül az orvoshoz indulás előtt tisztálkodik az ember.

Ha az orvos tapasztalja, joga van elküldeni, hogy tisztán jöjjön vissza.

Úristen! A vizsgálati asztalon teljesen ki kell tárulkoznia, hogy meg tudja vizsgálni. A többit a fantáziádra bízom.

Nem is értem, hogy hogy lehetnek ilyen barbár, primitív emberek még mindig.

2021. jan. 4. 12:45
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Elvileg tényleg illene elötte megmosakodni, de nem mindenkinek van lehetösége közvetlenül elötte erre, sok esetben nem otthonról, hanem pl. munkaból megy az ember, a munkahelyen meg nem tarthatsz nagy fürdést, meg a legtöbb helyen nincs is hol.

HA reggel, indulás elött rendesen megmosod magad, annak elégnek kellene lenni.

2021. jan. 4. 12:47
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

"Ha az orvos tapasztalja, joga van elküldeni, hogy tisztán jöjjön vissza."

EZ tévedés, az orvos nem küldhet el senkit emiatt!

2021. jan. 4. 12:47
 5/16 anonim ***** válasza:
37%

A nők szemszögéből alapvető a tisztálkodás.

A nőgyógyászok azt szeretik, ha nem közvetlenül fürdés után megy a páciens (természetesen tisztán, de frissen tisztálkodás!).

2021. jan. 4. 12:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Nekem az ütötte meg a válaszoló válaszában a fülemet,hogy mi van,ha valaki épp folyással, vagy ilyesmivel jelentkezik nála,és hiába mosakodik meg,akkor is van neki. Akkor is elküldheti, mert mondjuk nem a legkellemesebb szagokat érzi?Hála Istennek nekem nem ilyen bajom van,de ez a kérdés azonnal felvetődött bennem a válasz után.
2021. jan. 4. 12:50
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

5-ös vagyok, autokorrekt átírta:

Tehát: természetesen tisztán, de NEM frissen tisztálkodva.

2021. jan. 4. 12:50
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
#6: Pont ezért nem szeretik a normális dokik, ha valaki frissen tisztálkodva megy, mert akkor olyan jeleket is eltüntet magáról, ami segíti a diagnózis felállítását.
2021. jan. 4. 12:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2021. jan. 4. 12:53
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

Úristen! Micsoda igénytelenség lehet az, aki mosdás nélkül megy oda!

Szegény nőgyógyászok...! :)))

2021. jan. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!