Szerintetek is elengedhetetlen a zuhi/ fürdő, mielőtt nődokihoz mentek? Hallottam már több ismerősömtől is,hogy ők nem mosakodnak meg lent, mielőtt nőgyógyászhoz mennek..én magam részéről nem tudnám ezt elképzelni. Vélemény? 27/n
Szerintem kerüld azokat az ismerősöket.
Alapvető dolog.
Minimum, hogy ha orvoshoz megy, nemcsak reggel, hanem még plusz, közvetlenül az orvoshoz indulás előtt tisztálkodik az ember.
Ha az orvos tapasztalja, joga van elküldeni, hogy tisztán jöjjön vissza.
Úristen! A vizsgálati asztalon teljesen ki kell tárulkoznia, hogy meg tudja vizsgálni. A többit a fantáziádra bízom.
Nem is értem, hogy hogy lehetnek ilyen barbár, primitív emberek még mindig.
Elvileg tényleg illene elötte megmosakodni, de nem mindenkinek van lehetösége közvetlenül elötte erre, sok esetben nem otthonról, hanem pl. munkaból megy az ember, a munkahelyen meg nem tarthatsz nagy fürdést, meg a legtöbb helyen nincs is hol.
HA reggel, indulás elött rendesen megmosod magad, annak elégnek kellene lenni.
"Ha az orvos tapasztalja, joga van elküldeni, hogy tisztán jöjjön vissza."
EZ tévedés, az orvos nem küldhet el senkit emiatt!
A nők szemszögéből alapvető a tisztálkodás.
A nőgyógyászok azt szeretik, ha nem közvetlenül fürdés után megy a páciens (természetesen tisztán, de frissen tisztálkodás!).
5-ös vagyok, autokorrekt átírta:
Tehát: természetesen tisztán, de NEM frissen tisztálkodva.
Úristen! Micsoda igénytelenség lehet az, aki mosdás nélkül megy oda!
Szegény nőgyógyászok...! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!