Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, hogy megjöjjön...

Mit csináljak, hogy megjöjjön a menstruációm? (100 napja nincs)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Augusztus végéig fogamzásgátlót szedtem (2 évig) Majd szeptember végén menstruáltam, ami október 1-én ért véget, szóval normál 5 napos vérzés volt. Ezután október végén mentem nőgyógyászhoz, aki elküldött a PCOS miatt laborba, (ezt már évekkel ezelőtt is tudtam, csak az előző nődoki letudta fogamzásgátlóval) amit ugye a menstruáció alatt kellene megcsinálni. Na most a baj az, hogy én ezt a szeptemberit leszámítva egyáltalán nem menstruálok. Februárra kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, hogy menjek vissza kontrollra, de egyelőre a laborba sem jutottam el.

Most ekezdtem inni a Lady ciklus nevű teát hátha tesz valamit. Van valakinek ötlete mivel lehetne ezt az egészet beindítani?

2021. jan. 3. 11:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%
Mert az nem normális ha nem jön meg neki hónapokig.Minden nő normál esetben havonta menstruál,mert a női test ciklikusan működik.A menstruáció egyfajta méregtelenítési folyamat is
2021. jan. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!