Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen sampont ajánlanátok?

Milyen sampont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, a hajam vége töredezett, és vhogy csökkent a mennyisége is; ritkább lett, mint amilyen gyerekkoromban, akkor ugyanis még erős szálú volt és dús. Szerencsére nem hullik nagyon, de bal oldalon elől van egy féltenyérnyi terület, ahol nagyon kevés hajam van, és csak azért nem feltűnő ez más számára, mert a fölötte lévő haj lenőtt és eltakarja...

Milyen sampont vagy akármit kellene használnom, hogy erősebb és dúsabb legyen a hajam?

2008. dec. 1. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben elmennék fodrászhoz, átvágatnám a hajam, egy kicsit, hogy friss legyen, s ha fested,szivatod, akkor a természetes hajszínemre vissza festeném, s pihentetném.

Próbáld ki a biovanne szépségvitamint, vagy a revalidot.

Sokáig kell szedni ahhoz hogy látszódjon a hatása.

Egy hónapig reggel este egy egy szemet, majd még két hónapig napi egy szemet.

Samponok közül én a Gliss Kur Oil Nutritivét ajánlanám, s ugyan azt a balzsamot hozzá,nálam bevált.

2008. dec. 1. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2008. dec. 1. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is ezek voltak a problámáim,már minden sampont kipróbáltam és végül megálltam a GLISS KUR-nál, nekem ez a legjobb, én a szálkás töredezett hajvég ellenit használom, ajánlom neked is!
2008. dec. 2. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!