Menstruálni most kezdő tinilánynak milyen, melyik betétet vagy más "eszközt" javasoltok?
Véresen a csapban le kell mosni a vért a kehelyből ,kehelyről? Suli wc-ben ezt látják mások, akkor hogyan?
Mostható betétet a mosógépben mossák? Meg kell várni, míg több összegyűl belőle? Addig hol tartják a használt betétet?
A kelyhet egyáltalán nem kell a suliban cserélned, mert 12 órán át bent lehet. Reggel otthon berakod, este otthon kiveszed, kimosod, visszateszed. Ha nagyon muszáj nyilvános helyen kiüríteni, akkor beviszel magaddal egy üvegben vizet a fülkébe, és a vécé fölött kiöblíted.
Mosható betétet mosógépben mossák, igen. Én használat után kiöblítem belőle a vért a csapnál, kiteszem száradni egy radiátorra akasztható kis szárítóra, aztán mosásnál pedig be a mosógépbe.
Always-t vegyél, először a legnagyobb méretűt, az éjszakait használd nap közben is. Ha kitapasztaltad, milyen erős a menzeszed, akkor használhatsz kisebbet is. Az első 2-3 napban szokott a legerősebb lenni a menzesz.
Én nem mosogatnám, számomra undorító.
Libresse,always,dm es,rossmanos szárnyas betét.Én napközben használok nedves törlőkendőt is.
Én magam alá éjszakára teszek egy törölközőt hogy ha véletlenül baleset történik ne a lepedő legyen olyan hanem a törölköző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!