Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap délután nem voltam...

Tegnap délután nem voltam itthon, így nem tudtam kicserélni a tampont és 10 órát volt fent. Azóta hányingerem van és fáj a fejem. Ez lehet TSS?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 16:16
 1/5 Angel3000 ***** válasza:
12%
Szia! Hogy lehettél ennyire felelôtlen! Nem csodálom, hogy hányingered van ès fáj a fejed. Mindig kell a nônek a táskájában lennie egèszsègûgyi betètnek vagy tamponnak! Igyál most elegendô folyadèkot ès pihenj le! Jóbbúlást!
2020. dec. 27. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Reméljük nem az. A TSS pillanatok alatt végzetes lehet. Nekem is maradt már bent tampon, nem lett semmi bajom, de biztosan lehetett volna.:(
2020. dec. 27. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:

A toxikus sokk nem fejfájással kezdődik. Fürödj le, igyál sok folyadékot, vegyél be valamit fejfájásra, és pihenj le, tampont meg ma ne tegyél be!

Ahogy előttem írták, tanulj a hibádból, és mindig legyen a táskádban több tampon, betét, intim törlőkendő, csere bugyi, ez minden nőnek muszáj, sosem tudhatod mikor kell!

2020. dec. 27. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:

10 óra alatt nem valószínű.

De bàrhol vagy ki kell cserèlned ha szüksèges

2020. dec. 28. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínüleg nem TSS, de hogyha a holnapi napra sem javul, akkor mindenképp keresd fel az orvosod! Előfordul, de ne pánikolj, attól csak rosszabb lesz!
2020. dec. 28. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!