Viszket a puncim, mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Elkezdett eléggé viszketni, és ha szétnyitom a szeméremajkakat, akkor azokon belül vannak pici pöttyök.
Ezzel gondolom nőgyógyászhoz, csak előtte szerettem volna megkérdezni, hátha valaki tud valamit mondani/segíteni.
16l
2020. dec. 27. 01:13
3/11 anonim válasza:
Első körben Canesten krém, vagy kúp.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha elkezdem használni a canesten krémet, illetve a hüvelytablettát is együtt(azt írják a krém kiegészítésnek van a tablettához)az elég? Nagyon szükséges a nőgyógyász?
2020. dec. 27. 11:48
5/11 anonim válasza:
3-as vagyok:
Azt írtam "első körben", tehát csinálj egy kúrát és nagy valószínűséggel elmúlik. Ha nem, akkor el lehet gondolkozni máson.
Az ilyen gombák a canestentől el szoktak múlni.
6/11 anonim válasza:
A pöttyök felett azèrt nem kellene elsiklani.
Milyenek? Piros? Fehèr? Kidudorodó? Hólyagos?
7/11 A kérdező kommentje:
Fehér és kidudorodik.
2020. dec. 28. 01:05
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek gomba, vagy inkább baktérium?
2020. dec. 28. 01:08
9/11 anonim válasza:
Gomba lehet, és próbáld ki a canestent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!