Nem ertem mi lehet, Meg nem kell megjojjon meg kb 2 het. De barnas ragacsos folyasom volt(megjegyzem sose volt barna csak feher) es kicsit rozsaszines ha pisilek. Mi lehet ez? Lehet megjon? Eddig sose jott elobb... 17eves vagyok.
Nem. :)
Ez nincs rendben. Tudom, nem akarsz visszamenni a dokihoz, és próbálod meggyőzni magad, hogy ez rendben van. De nincs.
Akkor sem, ha 17 vagy.
Akkor ha holnap megjönne, akkor hány napra menstruálnál? Kb 14 - 16?
Szerinted, az úgy jó? :)
Ezt a gondolatmenetet esküszöm nem tudom lekövetni. :D
Egy bakteriális vagy gombás fertőzés nem befolyásolja a ciklusod.
Attól még van peteérés ha eljön az ideje, akkor is ha épp teszem azt, gombás fertőzésed van.
Nem a fertőzés "okozza" a peteérést, ilyenre nem képes. :D
Viszont a te esetedben, ha tényleg megjön 21 napra, akkor itt nem fertőzésről van szó, hanem valami másról, amit orvos tud diagnosztizálni a tüneteid ismeretében.
Én nem győzködlek tovább, és nem is szeretnék felvilágosító órát tartani, de kicsit úgy érzem,nem csak a ciklusod nincs rendben, hanem a témában való jártasságod sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!