Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ő segíthet? Vgay ne forduljak...

Ő segíthet? Vgay ne forduljak hozzá? Felesleges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már írtam kérdést, hogy mitől lehet, hogy z utóbbi időben teljesen rendszertelenné vált a ciklusom, hol 3 hetet késik a menstruációm, hol ki is marad, holott már teljesen rendszeresé vált kb. egy éve. A hasam is sokszor fáj kb. 2 hónapja ( hasam alja), néha tompán, gyakran erősebben. A folyásom is sztem más mint szokott, mintha sötétebb lenne, de nem büdös, nem viszket a nemi szervem. A hüvelyemből pedig fehér kis darabkák jönnek/vannak. Anyunak mondtam, nem akar elvinni nőgyógyászhoz, mert, hogy engem 16 évesen még ne vizsgáljon nőgyógyász:S Mondtam neki, hogy holnap elmegyek a házi orvosomhoz, ő majd megmondja talán, hogy mit tegyek stb. Szerintetek ez jó ötlet? Ha azt mondja menjek nődokihoz, akkor majd biztos elmegyünk. Szerintetek hogy fog reagálni a háziorvos? Nem fog leszidni, hogy ezzel nem hozzá kéne fordulni vagy vmi? Mit fog szólni? mondjam csak azt, hogy a hasam szokott fájni? A többit ne említsem? Segítsetek kérlek! Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2010. aug. 12. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindent mondj el! Irány a háziorvos!
2010. aug. 12. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, és utána meg a nőgyógyász!
2010. aug. 12. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor "normális", hogy hozzá fordulok? Nem fog leszidni? Nem lesz fura, hogy hozzá megyek nőgyógyászati problémával? Köszönöm a válaszod!
2010. aug. 12. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Van gyerek-nőgyógyász is, ők tudják, hogy hogy kell fiatalokat vizsgálni. Elmehetsz a háziorvoshoz, de úgyis tovább fpg küldeni, hiszen nem az ő szakterülete. Furcsa hozzáállás, hogy 16 évesen ne vizsgáljon nőgyógyász! Ha panaszod van, akkor nyilván nem kell évekig szenvedni, hanem meg kell oldani. Nem kell hozzá anyukád.
2010. aug. 12. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, csak most olvasom :=), láttam a másik kérdésnél a linket. Anyukád hozzáállását nem igazán értem. Mi az, hogy ennyi idősen ne vizsgálgasson még nőgyógyász?! Ha valami baj van, orvoshoz kell fordulni! Nyugodtan elmehetsz egyedül is nőgyógyászhoz, nem kell ehhez az anyukád jelenléte vagy akár engedélye. Ha az megnyugtat, mehetsz először a háziorvosodhoz, de úgyis tovább fog küldeni a nőgyógyászatra, tehát csak az idődet pazarlod vele.

Hívd fel az sztk-t és kérdezd meg, hogy mikor rendelnek és kell-e időpontot kérni a rendelésre. Aztán beballagsz a személyiddel és a tb kártyáddal (ha félsz, egy barátnőd is elkísérhet, majd kint megvár), bejelentkezel a kartonozóban és kivárod a sorodat. Nem kell félned, légy őszinte az orvossal, segíteni fog neked!

2010. aug. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!