Az előző szem fogamzásgátló bevétele óta maximum hány óra telhet el a következő szemig?
Noriel.
Mint a leírásában is olvastam, maximum 12 óra késés esetén nincs probléma. Szóval a 3 óra beleesik ebbe. De ha ezt folyamatosan, napról napra csinálom, akkor se veszt hatékonyságából?
Pl. : ma 20-kor, holnap 23,kor,utána hajnali 2 kor?
Ezt csak azért szeretném, hogy nyerjek egy napot! Ugyanis egyik nap hányás miatt duplán vettem be, de nem akarom, hogy másik napra essen a mensteuációm!
ne csináld!
tedd el ezt a levelet, lesz most 20 tartalék darabod - olvastam amúgy az előző kérdést is -, máskor is előfordul majd, hogy hánysz/hasmenésed lesz. én pl.egyszer - nagyon fáradt voltam - fogmosás közben simán beleejtettem a csapba. de nem pánikoltam, hanem elővettem a tartalék levelet és azzal pótoltam.
Hat nagyon nem igy kene szedni. Probald meg azonos idoben, ne ossze-vissza. Hanyas miatt pedig szerintem nem kellett volna duplan bevenni, akkor azt ugy kell kezelni, mintha kimaradt volna egy szem, es kiegeszito vedekezest alkalmazni, legalabbis az en foggatlomnal ezt javasolta az orvos, amikor felhivtam.
Bar ha igy szeded, remelem hasznaltok ovszert egyebkent is, mert veszithet a hatekonysagabol. Ha neha-neha csuszik 1-2 orat, az nem baj, de ha rendszeresen ossze-vissza szeded, az baj.
Akkor lehet azt csinálom, hogy megtartom a dobozt tartaléknak.
És ha véletlen elszórok egyet, akkor lesz pót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!