Mennyi huvelyvaladek az egeszseges?
Kezdjuk ott, hogy fekete szinu bugyikat hordok es mindig amikor leveszem este, vagy elmegyek wcre napkozben akkor latom hogy olyan
Nem nagyon durvan de engem nagyon zavar
Par hete meg jobban “sulyosabb” volt mert minden nap vegeztem huvelyoblitest sima vizzel es azt tanacsoltatok hogy ne tegyem mert ontisztito a huvely
Na ahogy ezt abba hagytam mar nem volt olyan sok huvelyvaladek illetve ujjal kiszoktam “kotorni” ha mondjuk szex elott vagyok mert eleg kellemetlen ha olyan lesz a pasi farka
Az a baj az ev 365 napjan minden nap ilyen valadek van nem csak menzesz elott meg utan vagy hogy kene .....
Es tenyleg nagyon idegesit
Dokinal sosem voltam meg mert nem szagos meg nem viszket erre nem tudna mit mondani szerintem ez meg lehet normalis is de megkerdezlek titeket azert hogy ti is igy mukodtok e
Esetleg valami veny nelkul kaphato gyogyszer? Nem a pht kell visszaallitani az rendben van miota nem vegzek huvelyoblitest
Nekem konkretan sok huvelyvaladek ellen kellene valami vagy azt doki felirja? Ha szedem 1-2 honapig akkor elmulik? Vagy ha abba hagyom a gyogyszert megint lesz valadek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!