Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászati vizsgálat...

Első nőgyógyászati vizsgálat miatt félek, hogy nyugodjak le?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jövőhéten megyek az első nőgyógyászatomra, mert ilyen büdös és krém állagú folyásom van. Sose voltam nőgyógyászaton meg szűz is vagyok. Férfi orvosom lesz mivel ott nincs női ami kicsit megnyugtatóbb lett volna. Mit fog csinálni az orvos? Mennyi ideig tart? Ezt a folyást meg lehet szüntetni gyógyszerrel ha felír valamilyent? Csak mert állandóan betét hordok emiatt ami nem kellemes. Nagyon szégyenlős vagyok még sima orvosi vizsgálaton is ahol csak a pólót kell felhajtani. Most itt akkor alulról kell levetkőzni teljesen? Meg mi lesz ha pont ott fog kicsit folyni mikor épp vizsgál? Izgulok rendesen emiatt. Nekem már a telefonos előjegyzés is nagy kihívás volt, milyen lesz maga a vizsgálat. Nektek milyen volt az első vizsgálat? 23L vagyok.

2020. dec. 17. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
72%

70..nemm érted...fluconert kaptam ami orvosi rendelvényhez kötött.

Mást nem merek kipróbálni amit nem orvos ír, de ettől függetlenül is el kellett mennem oda hiába írod hogy "megúsztam volna"...egyszer mindenképp kell és most végülis elmentem.

2020. dec. 22. 13:29
 72/80 anonim ***** válasza:

Kérdező vagyok!

Lehet csoda történt de mai nap folyamán talán dél óta semmi folyást nem tapasztaltam amióta bevettem a kapszulát.:Dsszószerint semmit és nem is éreztem. Igaz még kicsit csíp ott de elfog mulni ha már így hatez a kapszula..ennyire erős lenne? Meg a hámlás sincs ott már mert kenem canestennel. lehet bebeszélem ezeket de tényleg így van. Létezik hogy ilyen gyorsan hatna valami? :O

2020. dec. 22. 17:58
 73/80 anonim ***** válasza:
21%

Szia :)

Igen, túl vagyok rajta, én nem vagyok szűz, úgyhogy rendes vizsgálat volt, hááát mit mondjak, nem volt egy álom, de szerintem 1-2 percnél tovább nem tartott, fájt rendesen, mert be van gyulladva, de a doki megnyugtatott, hogy nincs olyan nagy baj, elfog múlni a gyógyszerektől. Nagyon jófej volt, szégyenlős vagyok, de teljesen természetesen kezelte a problémám, az annyira nem tetszett, hogy nem mondta mi fog következni és ha nem néztem volna erről videókat, akkor fogalmam sem lett volna mi történik és ez zavaró. A recepciós és az asszisztens bunkó volt, de úgy voltam vele, hogy inkább 10 perc kényelmetlenség, de bár megoldódik a gond. Én kúpot kaptam, szintén gomba, mondjuk én 12-öt,plusz krémet, szájon át szedhető gyógyszert nekem is és a barátomnak is, és majd ha elfogyott ez a rend kúp, akkor 10 db hüvelyflóra visszaállítót. Nekem nem canestent írt, bár én nem is Magyarországon élek. És ami a legjobb, hogy már következő nap jobban voltam, lényegesen javult azóta az állapotom, a folyás, viszketés minden megszűnt, kis fájdalom még van de korántsem akkora mint volt, és szerintem csak a kúp miatt, mert eléggé csíp mikor felteszem. Hát nem mondom, hogy a kedvenc programom, de következőben bármilyen bajom lesz inkább elmegyek, nem tudom 10 percet voltam-e összesen bent, kár volt itthon kínlódni és szenvedni. Amúgy tőlem sem vettek kenetet, csak ránézett, plusz valami kamerás cuccot is betett, mutatta a petefészkeket meg mindent, hogy rendben van, de őszintén én csak szürkeséget láttam 😂 igazából fejben rosszabb, én azt hittem elájulok míg be nem hívtak, de itt vagyok, túléltem :) örülök, hogy te is jobban vagy :)

2020. dec. 24. 01:21
 74/80 anonim ***** válasza:
szerintetek miért csak 2-őt kaptam?
2020. dec. 24. 09:06
 75/80 anonim ***** válasza:
Ha folyik akkor könnyebb mintát venni. Nem kell izgulni
2020. dec. 24. 10:21
 76/80 anonim ***** válasza:
0%
Nem irigylem a dokit. Minden pókhálós ragacsos ott. Fürdeni kéne...
2020. dec. 24. 10:27
 77/80 anonim ***** válasza:

75.nem vett minát..:( egyből tudta.

76..gondolom te férfi vagy és nem volt még ilyen gondod soha...

fürödni nyilván szoktam mindennap ezt nem múlasztja el a fürdés okoska...

2020. dec. 24. 13:18
 78/80 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kisebb volt a baj, és nekem gyulladt is volt, kívül belül, meg én előtte már próbálkoztam itthon kezelni. Mondjuk én inkább úgy vagyok, hogy bár kevesebbel megúsztam volna, de nyilván az én hibám, mert húztam, halasztottam az orvost. Nem baj, tanultam ebből, hidd el nem volt kellemes az első 3 kúp, akkor még elég piros volt a terep és iszonyatosan fájt feltenni, esténként már rá voltam görcsölve, hogy mindjárt itt az idő. :( a lényeg, hogy jól vagy és ez számít csak. És a pókhálós válaszra csak annyit, hogy napi 4-5 alkalommal zuhanyoztam, annyira mocskosnak éreztem magam (probléma előtt meg napi kétszer), de inkább nem állok le vitatkozni, nem érdemled meg, remélem te egészséges vagy, ha pedig férfi vagy, akkor a barátnőd az, mert ilyen alpári ember mellett összeszedni valamit, ami bármikor megtörténhet, simán attól, hogy elmész egy puccos kis étteremben pisilni, isten őrizzen. Egészséges új évet mindenkinek :)
2020. dec. 25. 02:08
 79/80 anonim ***** válasza:

78.pontoan...

úgy ír ez a pókhálós egyed mintha minden nő egészséges lenne és senki nem kapatja el véletlenül is..melelsleg egyáltalán nem pókhálóra emlékeztet...jesszus. honnan vetted ezt? ezt csak folyás. remélem te tényleg pasi vagy és nem egy csajszi...mellesleg akkor is el lehet ezt kapni ha hidegre ülsz meg ilyenek...pókháló micsoda hasonlat tükrözi az egyéniségedet...

2020. dec. 25. 12:22
 80/80 anonim ***** válasza:
Meg 76-hiába fürdesz rendesen ha a probléma belső eredetű...remélem azt is hogyn csak egy idetévedett unatkozo pisis gyerek...
2020. dec. 25. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!