Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet felfázástól?

Ez lehet felfázástól?

Figyelt kérdés

El fogok menni dokihoz, de azért is kérdezem, hogy milyen orvoshoz menjek, nőgyógyász vagy urológus? Nem vagyok felfázós típus, gyermekkorom óta nem voltak ilyen problémáim. Nyáron egy ettől teljesen független problémával műtöttek és akkor amiatt katétereztek, utána csípett 1-2 pisilés de azóta semmi ilyen problémám nem volt. A hétvégén viszont néha papucs nélkül mászkáltam a lakásban...

2-3 napja egyik délután elkezdett picit fájni a vesém, másnapra megszűnt a probléma de ma elmentem székelni és utána vérzett a hüvelyem, azt hittem megjött de mikor később elmentem pisilni már semmi vér nem volt, csak az erölködéstől jött vér. A pisilés nem csíp, nem kell indokolatlanul sokat pisilnem. Ez felfázás miatt lehet vagy valami teljesen más? Urológushoz vagy nőgyógyászhoz kellene mennem?

2020. dec. 16. 23:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem első körben a háziorvoshoz, mert ott is tudnak, adni gyulladásra gyógyszert. Általában néz vizelet tesztet, van e benne baktérium.
2020. dec. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!