Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barnás vérzés együttlét után!...

Barnás vérzés együttlét után! Mitől lehet?

Figyelt kérdés
3 napja a wc papíron enyhe rózsaszínes csík volt, majd másnapra ez el is tűnt. Másnap férjemmel együttlétkor véreztem és azt követő nap is tartott eléggé erősen. Ennek már 2 napja és most is barnás,nem a folyásom az, hanem mintha megjött volna. Faj a hasam és a derekam is. A menstruációm dec.elsején volt meg utoljára, általában 30-31 napos. Júniusban voltam Rákszűrésen és tumormarkereket is néztek, minden rendben volt velük. Hasonló panaszok miatt voltam akkor is, de igazából nem találtak semmit, mindössze egy domináns tüszőt a bal petefészkemben. A panaszaim azóta megszűntek. Mitől lehet ez a vérzés? Nagyon nehéz most orvoshoz menni, időpontot kértem ma, de majd csak holnap hívnak vissza, hogy mikor tudnak fogadni.

2020. dec. 16. 17:32
 1/1 Angel3000 ***** válasza:
Szia!Több minden okozhatja! Hormonális változások, esetleg fogamzásgátlótabletta. Gyakori ok lehet, hogy sex közben a mèhnyak összeszorul ès begyullad. Emellett, ha minden aktus után tapasztalunk vèrzèst, akkor könnyen elôfordulhat, hogy a mèhnyakat irritálja valami, mely utalhat fertôzèsre is. Mèhszájseb is okozhat vérzest! A mèhszájseb az egyik leggyakoribb oka a sex utánni vèrzèsnek. A mèhszájseb fèlelmetesnek hangzik, de valójában nem is seb, hanem egyszerû hámelváltozás. Ha a mèhszájseb vèrzèst okoz, èrdemes megnèzetni, vagy leszedetni, mielött kóros elváltozás alakulna ki.
2020. dec. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!