Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka annak, ha...

Mi lehet az oka annak, ha 1,5-2 havonta jön csak meg?

Figyelt kérdés

2020. dec. 13. 12:03
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
És ez amióta először megjött, így van, sőt van, hogy több ideig nem jön meg. (Bár a korábbi esetek, hogy fél évig sem jött meg, már nincsenek.) 17 éves koromban jött meg először magától, és most 24 éves vagyok.
2020. dec. 13. 12:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tizenéves vagy, normális a rendszertelen vérzés. Amúgy orvossal kellene megbeszélned.
2020. dec. 13. 12:06
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
A 17 év is elég késő, de ha 24 évesen itt tartasz mindenképp orvos, nőgyógyász és endokrinológus is. Hormonzavarod van.
2020. dec. 13. 12:09
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Mar reg orvoshoz kellett volna ezzel menni, ugy kb 16-17 evesen, mert nem normalis, hogy ennyire keson jott meg. Akarsz valaha gyereket? Ha igen, akkor legyen ez a motivaciod. De ha ez annyira nem is erdekel, akkor legyen az egeszseged a fontos.
2020. dec. 13. 12:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál 16 évesen. Akkor gyógyszerrel kiváltották az első mentruációm. Azért írtam, hogy magától 17 évesen jött meg. Amúgy nem akarok gyereket és ez nem is fog megváltozni.
2020. dec. 13. 12:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Oke, azert mondtam, hogy akkor legyen az egeszseged az elso. Hormonproblemad lehet, most oke, hogy “csak” ennyi a tuneted, de kesobb ez sokkal rosszabb is lehet.
2020. dec. 13. 12:32
 7/16 A kérdező kommentje:

Igazatok van :(

Amúgy részben pont az tart vissza az orvostól, hogy már rég el kellett volna mennem. Én is tudom :( De nem akarom, hogy a fejemhez vágja a lecseszést, hogy hol voltam eddig. :(

2020. dec. 13. 12:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog lecseszni, nyugi! En is elodaztam pl a rakszurest, 4 eve voltam utoljara, 18 evesen, mert azota nem volt penzem maganra, az allami orvos itt pedig katasztrofa. Vegul nem olyan regen el is mentem, nem szolt semmit, nagyon kedves volt ez az orvos. Szerencsere nem lett baj, de mostantol en is evente megyek, erre nagyon figyelek.
2020. dec. 13. 12:40
 9/16 A kérdező kommentje:
Azt se tudom, egyáltalán hova menjek? Háziorvoshoz kéne először mennem? De az a baj, annyira kínosnak érzeném egy férfinak feltárni a problémámat, aki ismeri a családom meg engem is (akkor is ha orvos..). Vagy a városi kórház nőgyógyászatára be tudok jelentkezni úgy, hogy előtte háziorvosnál nem játam? Ilyenekben semmi tapasztalatom nincs, ráadásul elég zárkózott vagyok, pár év alatt egyre jobban visszahúzódtam és a vizsgálat meg minden szerintem hatalmas megrázkódtatást jelentene nekem :'(
2020. dec. 13. 12:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Ja meg a rákszűrés! Természetesen ezek alapján azon sose voltam :(
2020. dec. 13. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!