Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhat folyamatosan, több...

Mi okozhat folyamatosan, több napos viszketést a nemi szerven ha szexuális aktusra kerül sor, vagy simán hozza érek maszturbálás során?

Figyelt kérdés

! Folyamatban a gyógykezelés, krémet, antibiotikumot kapok pár napja. De 3 hónap múlva tudnak csak fogadni citológiára. A vírus helyzet miatt nem egyszerű!

Lassan 2 hónapja küzdök a dologgal, a folyasom annyi, hogy nappal 2 tisztasági betét van bent, és elvan ázva teljesen napvégére, de nem olyan büdös, csak néha zöldes. De, ha szexuális aktusra kerül a sor a barátommal, vagy önkielégítek (mivel ezek miatt hetek óta nem merem bevállalni a szeretkezést, mert utána napokig kínlódom a viszketéssel) napokig tartó olyan viszketés tör rám ott lent, hogy néha már sírni tudnék, annyira nem bírom. Tudom, ne vakarjam. Egy ideig tűrom, de aztán "bekattanok" és véresre vakarom, akkor legalább alább hagy, csíp már, ês tudom, hogy rohadtul nem oda való, de a Fenistil szinte azonnal enyhíti, megszünteti a viszketést. Csak arra vagyok kíváncsi, mi okozhatja, hogy ennyire érzékeny a hüvelyem, gyakorlatilag minden érintés után viszket mint a franc. Lassan bele hülyülök, nagyon nem jó így létezni. 3 hónap jutok el csak a dokihoz lehet vételre :(. Barátommal 2-s védelmet alkalmazuno: gumi és tabletta. (Rettegek a teherbe eséstől. Tőle nem kaphattam el semmit, mivel mindig gumit húz, ráadásul.latex mentes, arra is gyanakodtam)

2020. dec. 11. 20:18
 1/1 anonim ***** válasza:

A rengeteg víz szerű folyás, zöldes színnel, vakarással, trichomonasnak tűnik. Gyógyszeres kezelés kell, szájon át is szedhető.

De ha szeded, valamit csak mondott az orvos???

2020. dec. 11. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!