Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki segítene nekem olyan...

Valaki segítene nekem olyan tablettát keresek ami 100%-os keratin tartalmaz?

Figyelt kérdés
Hajam extrém módon hullik minden vizsgálatot elvégeztünk az elmúlt másfél évben semmi eredménnyel az orvos már nem tud mit mondani. Nem találjuk az okot.. mivel a keratin a haj és a köröm vitaminja.. Ezért keresem az alábbi készítményt.

2020. dec. 10. 02:37
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Szedjél A-vitamin gyógyszert. Az orvos köteles felírni.

Ne hagyd magad lerázni. Ne szedd a katyvasz étrend-kiegészítőket.

Csakis a gyógyszert.

Ugyanis:

"Az A-vitamin hat azonos biológiai hatású vegyület, úgynevezett vitamer (retinol, retinal, alfa-karotin, béta-karotin, gamma-karotin, béta-kriptoxantin) összefoglaló neve. A zsírban oldódó vitaminok közé tartozik."

2020. dec. 10. 02:47
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

1-es vagyok

"A-vitamin hiányra a hámszövet-, könnymirigy-elsorvadása, a verejték- és faggyúmirigyek megbetegedése, a bőr kiszáradása, a szőrzet és a hajszálak törékenysége, kihullása, a nyálkahártya szárazsága; gyulladásra és fertőzésre való fokozott hajlam. "

[link]

2020. dec. 10. 02:49
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Komplex hajvitamint szedjél, a keratin nem elég.

Pl a magic hair hajvitaminja nagyon jó!

2020. dec. 10. 03:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

100% keratin tartalmú gyógyszer nincs. Kell valami vivőanyag, a keratin nem áll össze tablettává. Kell bevonat is.

A hajhullás hátterében nagyon gyakran a stressz áll, az meg nem fog elmúlni semmilyen hajvitamintól.

2020. dec. 10. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:

De volt hormon is nezve? Nem eleg csak egy sima verkep.

Amugy en csak kollagent+c-vitamint szedek, nekem ez segitett.

2020. dec. 10. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Valami tévedés lehet a dologban. A keratin neve magyarul szaru. Nem más, mint rostos/lemezes szerkezetű oldhatatlan fehérje, amit nemcsak az emberi, de az állati gyomor sem tud sem lebontani, sem megemészteni.
2020. dec. 10. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

" keratin a haj és a köröm vitaminja."

tévedés: a kreatin a haj és a köröm _anyaga_

2020. dec. 13. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!