Bzs03 kérdése:
Tippek hüvelygyulladásra?
Figyelt kérdés
3hete áll fenn,kegyetlenül fáj a hüvelyem a legkisebb érintésre is. Nőgyógyásznál ma voltam, azt mondta be van nagyon gyulladva, és glicerinrs ecsetelot, valamint klion nevu huvelytablettat irt fel. Ez hatni fog? Esetleg nektek mi mulasztotta el? Rettenetesen fáj kérlek irjatok minel több tippet.2020. dec. 7. 20:44
1/2 anonim válasza:
A klion eléggé durva gyógyszer. Én személy szerint annyira nem is szeretem. Inkább betadine huvelykúp párti vagyok. Az is széles spektrumú, de mivel jód a hatóanyag, így nem alalakul ki rezisztencia(legalábbis remélem nem). Ha bírod a jódot akkor tegyél egy próbát ezzel, ha nagyon nem jön helyre, akkor utána használj kliont.
Az ecsetelővel nem volt még szerencsém, sima canesten kenőcsöt szoktam használni.
2/2 anonim válasza:
A Kliontól el fog múlni. De ha elmúlik, feltétlenül vegyél hüvelyflóra helyreállító krémet vagy hüvelytablettát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!