Elég gáz dolog történt ma velem, ugye nem lesz baj?
Nagyon jol le lettem szazalekolva, durva hogy a nők az alapvető női higieniai kerdesekben ennyire butak. Attol mert xyz-nek nem lett baja tőle, a legtobb hugyuti fertozes fekalias eredetu, tehat egy szepen ki nem torolt fenek megfogta a bugyit, ahonnan a huvelyre, majd a hugyutakba kerultek azok a bakteriumok, amik a vegbelben jo helyen vannak, de azon kivul betegseget okoznak. :) Ezert nem szoktak tangat ajanlani annak aki pikk pakk ossze szed mindent, mert az kivaltkepp bevag a fenekbe, ezzel kivalon szallitva a xart konkretan. Ez a nő itt konkretan befosott kicsiket. Egy fenek kitorles, meg bugyi kitorles nem segit azon, hogy a bugyid xaros marad. Azok a bakteriumok ott maradnak. Lehet hogy nem lesz bajod, lehet hogy lesz. Varjal par napot.
Sot, azt is hozza teszem, tudas boviteskepp, a budibol visszacsobbanó víztol xaraskor is elkaphatsz ezer egy dolgot. Nekem ilyenkor 90%-os valoszinuseggel feborul a huvelyfloram, bar mindig probalok ugyelni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Tanga volt rajtam és tényleg csak egy minimális ment be, kb. ahogy beértem a wc-re azelőtt egy 10 másodperccel történt a baleset.
Nem értem, miért kell egyeseknek ilyen primitív és sértő módon írni... teljesen felesleges ez az ocsmány stílus.
Amúgy szerintem ne aggódj, ennyitől tutira nem lett semmi bajod. Egy esetleges fertőzésre meg majd úgyis tünetelni fogsz, akkor elmégy az orvoshoz, ad rá gyógyszert és ennyi. Nem kell túlparázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!