Betadine hüvelykúp, most baj van?
Voltam sárga folyás miatt orvosnál. Erre antibiotikumos fluomizint írt majd mondta, hogy helyreállítóként Gynoflort használjak. A fluomizint végig is szedtem 6 napon keresztül minden este felhelyeztem majd 1 héttel később érdeklődtem az eredményemért 2-es lett majd mondtam az asszisztensnek, hogy a sárga folyás még mindig meg van. Így ő az enyhe fertőzésre Betadine hüvelykúpot ajánlott,ami vény nélkül kapható, de a helyreállítót már nem mondta, pedig utána olvastam és fontos része annak, hogy helyrejöjjenek a dolgok.
Ma tettem be az első kúpot. A sárgás folyást elmulassza vagy megmarad és a Gynoflor helyreállítótól fog majd csak megszűnni ? Tapasztalatok?
Enyhe viszketést is érzek. Ezt is megszünteti a Betadine?
Honnan tudom a folyás megszünése után, hogy helyreállítót kell szednem? Úgyértem mik a tünetei?
Ha később ismét felmerülne hasonló helyzet.
A viszketés a fertőzés miatt van, és mivel a Betadine megszünteti a fertőzést, így elmúlik a viszketés is.
Minden hüvelyi fertőzés, gomba stb. kezelése után kell a Gynoflor vagy más hasonló készítmény, mert a fertőzés kezelésével kiírtjuk a hüvelyben lévő jótékony baktériumokat is, ez állítja helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!