Csajok! Hogyan és mivel kell ott lent alaposan megmosni magunkat?
Figyelt kérdés
Ami nem csípi ki
És hol szabad, hol nem szabad mosni?
2020. dec. 5. 12:01
1/6 anonim 

válasza:

Vannak külön erre lemosók.
Én szappannal szoktak de nem nyúlok fel a vaginámba vele, menszinél egy picit a nyílásnál melegvízzel átmosom.
2/6 anonim 

válasza:

Én is szappannal szoktam, vagy csak sima vízzel.
Tusfürdő és társai semmiképp.
3/6 anonim 

válasza:

Én tejsavas lemosót használok. Elvileg a szappan ph-ja nem jo neki, mert felborithatja az egyensulyt. Regen en is használtam es gyakran volt fertozesem. Neha tartok tejsav kapszula kurat. Amit fel kell helyezni es segit visszaallitani a megfelelo kornyezetet odabent. Ezt akkor szoktam mikor erzem, hogy mintha valami nem lenne oké. Igy evek ota nincs problémám. Nem használok tampont csak intimkelyhet (bar hallottam, hogy a vakuum miatt lehet ez sem tesz jot a szerveknek).
4/6 anonim 

válasza:

5/6 anonim 

válasza:

Kívülről normál tusfürdővel, amit amúgy is használok. Belülről semmivel. Amíg nincs gond, addig jobb, ha nem mosogatod belülről semmivel.
6/6 anonim 

válasza:

Igazság szerint semmivel, csak tiszta vízzel. Kívülről.
Belülről nem szabad semmivel sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!