Ez igaz lehet? Miért nem mondta nekem ezt az orvosom?
Nemrég kezdtem Jangeet szedni. Sosem voltam a pártján a hormonális cuccoknak, de a nőgyógyászom meggyőzött, hogy szedni kell, ha nem szeretnék teherbe esni meg mennyi jó hatása is van, és alig van hormon ezekben a tablettákban, de ha mégse tetszik, akkor majd kapok gyűrűt helyette. A barátom is folyton nyaggatott, hogy nem jó az óvszer. Szóval most vagyok a Fogamzásgátló 3. levelének végén és utálom! Mindenem fáj, a melleim, a lábam, a fejem. Hányingerem van és hasmenésem is sokszor, ami miatt folyton kiegészítő védekezés kell. Hisztizek ha kell, ha nem és elsírom magam minden sz@ron.
Tudtam, hogy befolyása van a hormonoknak mindenre és türelmesen vártam a 3 hónap leteltét, de én ezt nem bírom tovább. Nem voltam viszont abban biztos, hogy nem pszichés eredetű ez nálam, mivel még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy a fogamzásgátló jó dolog. Ezeket találtam viszont a neten, itt döntöttem el végleg, hogy nincs az a pénz, hogy a negyedik levelet is elkezdjem szedni hiába vettem már meg. Szóval szerintetek ez igaz? Nekem erről például egyáltalán nem beszélt az orvosom, csak a pattanások megszűnéséről meg a pontos menzeszről.
HA KI AKAROD HAGYNI A RINYÁLÁSOMAT, ITT VANNAK A CIKKEK:
Sikerült egy studyt tízszer megtalálni, gratulálok.
Nők milliói szedik ezeket a tablettákat panasz nélkül, sőt sokak életminőségén kifejezetten havítanak. Neked nem jött be, sebaj, keresel másik módszert pl. spirál, gumi stb.
Ami meg az agyas dolgot illeti, ennek az eltérésnek semmi gyakorlati jelentősége nincs egyenlőre.
Spirált ellenzi, mert fiatal vagyok és nem szültem mèg.
A kérdés, hogy a cikkek (ua a tartalom kb) igazak lehetnek-e? Ti elhiszitek?
Ne haragudj,de én ezeket a cikkeket hülyeségnek tartom.Az hogy vannak mellékhatásai, úgy mond normális,mert egy szintetikus gyógyszert szedsz,ami megváltoztatja a hormonjaidat.
Én 1 éve szedek (dienillet) eleinte nekemis volt hasmenés, hányinger... De elmúlt. Ha nayon vészesek a tüneteid, menj vissza és irass fel másikat.
Egyébként én nem az agy zsugorodástól meg ilyen hülyeségektől félnék, hanem attól hogy nem vagy kivizsgálva, megkérdezve hogy a családban volt e embóliás,trombózisos.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!