Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ultrahangal ez kiderül?

Lol12334 kérdése:

Ultrahangal ez kiderül?

Figyelt kérdés

Hólyaghurutom van de mar kezdem azt erezni h faj a derekam. Anyum holnap el akar vinni hasi ultrahangra.

Abból kiderül?

2020. dec. 3. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Vizeletet is kene nezni.
2020. dec. 3. 23:12
 2/5 A kérdező kommentje:

rosszul írtam. úgy érzem h már ráment a méhemre es azért fáj a derekam. vagy h esetleg ez nem is holyaghurut hanem mehgyulladas.

az érdekel, h ez kiderul e ultrahangal

2020. dec. 3. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:

De csip a vizeleted? Amikor nekem ez volt, rettenetesen fajt a hasam, nem tudtam volna megmondani, hogy most pont a mehem faj-e vagy sem, emelle a huvelyem is erzekeny volt, ulni nem tudtam. Antibiotikum segitett, holyaghurut volt. Szerintem az ultrahang ide keves, nem tudom, hogy mennyire latnak ezt, mindenkeppen kell vizeletvizsgalat is. Ha lehet, inkabb urulogushoz menjetek.

Ha a vizeles nem faj, nem veres, akkor lehet eleg a nogyogyasz is, mert mas a baj.

2020. dec. 3. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A hólyaghurut nem látszik az ultranahgon. A vizeletvizsgálaton viszont igen.
2020. dec. 3. 23:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Fáj a vizelet, zavaros, kis fehér cuccok is vannak benne. ebből gondolom, hogy ez hólyaghurut aztán szépen most átterjedt a méhemre. utánanéztem jobban és írták hogy ultrahangal ez kideríthető, és persze a vizelet vizsgálat.

Holnap mindenképp megyunk anyummal ultrahangra merr nagyon félek h ebből nagyobb bajom lehet.

2020. dec. 3. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!