Vajon ez felfázás?
Tegnap este/délután kezdtem érezni. Azt hittem korábban jött meg a mensim(egyébként tavaly nyár óta van meg, nagyjából rendszeresen csak azért írom, hátha számít)
Szóval elkezdett fájni az alhasam. Olyan nagyon rossz, tompa, sürgető fájdalommal.(fenébe is, nem tudom máshogy jellemezni) tegnap fájt a gyomrom, de csak fél órát aztán magától elmúlt. (És a gyomrom élesen belenyilallva fájt) Aztán látom, hogy nem jött meg. Egész délután kínlódtam. Bent ülök három hete, hol fázhattam fel? Vagy csak mert egyik nap nem vettem zoknit, csak papucsban voltam? Aztán elmentem vécére, és észrevettem, hogy valami nagyon meghajtott. Nem tudtam aludni a fájdalomtól. Éjféltől fel vagyok. Aztán mintha pisilési ingerem lenne, de nem tudom, mert ez az egész fájdalom, inger, has zuborgás összekeveredik ott lenn. Ja és tízpercenként hallom, hogy zuborog a hasam, vagy inkább a beleim. Csavarodnak, mozognak stb. Ha egészen összehúzom magam ,és ülök, akkor nem fáj. A pisilés sem fáj. De éjszaka háromszor voltam WC-n.
Kérdés: ez felfázás? Vagy gyomorrontás? Vagy valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!