Fájdalommentes emlő szűrővizsgálati lehetőséget keresek Székesfehérvár, Budapest környékén. Valakinek, valami tapasztalat?
Figyelt kérdés
Fehérvári vagyok. Először felhívtam egy helyi CT szűrőhelyet, ott azt mondták ez mellett nem úszom meg a mammográfiát ha biztosra akarok menni. Aztán találtam egy budapestit ahol megint más módszerrel dolgoznak,(CTLM) de meghatározatlan ideig nem tudnak ez ügyben fogadni. Hallottam még a mammoszkópról, de erről nem találtam közelebbi helyet Miskolcnál. Viszonylag sürgős lenne, mert fáj egy ideje az egyik mellem és nagyobb is lett az eddiginél, de minden idegszálam tiltakozik a hagyományos mammográfia ellen. Legutóbb majd elájultam és sírtam. Most így hogy még fáj is, nem bírnám ki, bármit kifizetnék egy más módszerért. Köszönöm a tanácsokat és a tapasztalatokat előre is.#emlővizsgálat #mammoszkóp
2020. dec. 1. 12:37
1/5 anonim válasza:
Sajnálom, de nincs olyan szűrővizsgálatot ami kizárólagos eredményt ad, és probléma esetén nem szorul ellenőrző, megerősítő vizsgálatokra.
A fővárosban is elérhető a mammoszkópia (BeautyAid Szépség, Egészség és Betegségmegelőző Központ), vagy keresd Dabason (Humán Labor Selfness Központot).
2/5 A kérdező kommentje:
Első. Köszönöm szépen, felhívom őket. Úgy értsem, akkor van szükség kiegészítő vizsgálatra, ha találnak valamit?
2020. dec. 1. 13:08
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Felhívtam a BeautyAid klinikát, elég meggyőzőnek tűnik. Alszok rá, de szerintem ő lesz az. :-)
2020. dec. 1. 13:42
5/5 anonim válasza:
Én tavaly voltam mammográfián, egyáltalán nem fájt, UH-t is csináltak. Bp, Szent János Kórház. A gépektől is függ, egyre több helyen cserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!