Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel tudnám "előcsalogatni"...

Mivel tudnám "előcsalogatni" a menzeszemet?

Figyelt kérdés

Késik a menzeszem, már a 43. napon vagyok ma. Amúgy kb 31-35 napos szokott lenni a menzeszem. Most nagyon stresszes időszakon vagyok túl, illetve beteg is voltam/vagyok, szóval megvan az oka, miért késik. (A terhesség szinte 100%-ig ki van zárva) A hasam már kb azóta görcsölget enyhén, amióta már meg kellett volna jönnie. Szóval majdnem minden nap olyan érzésem van, hogy na most ma már meg fog jönni, de még mindig semmi...

Milyen "házi praktikákat" ismertek, amivel úgymond meg lehetne indítani a vérzést?

Köszi a segítséget!

21N

2020. nov. 28. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az orgazmussal lehet, harminc ev alatt latom magamon, de az orvosom se mond ellent. Nem a szex, hanem amit erzel, szamit.

Olyan idoszakokban, mikor eppen gondolatban sem jutott eszembe, akkor a mellem is lotyogott es mindig kesett. Olyan is volt, hogy epp egeszsegugyi okokbol eroltettem szinte es a ritmikus osszehuzodasok utan a melleim szinte azonnal elkezdtek feszulni es rendszeresebben jott meg.

Miota a topon vagyok, eletemben eloszor egy eve 28 napra jon meg es feszesebb a mellem, mint fiatalon.

Ez garantaltan szamit. De persze ovulaciot idezel meg, a menzesz az nem par nap mulva jon meg anelkul.

2020. dec. 5. 02:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Ma, az 52. napon megjött szerencsére!!

Tegnap este megpróbáltam az orgazmust, illetve alvás előtt kb 50-60x összehúztam a hüvelyi izmaim (remélem értitek hogy hogy gondoltam) aztán ma reggel úgy ébredtem, hogy már vérzek.

Szóval most ezt a módszert megjegyzem magamnak, mert lehet ezek segítették elő. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)

2020. dec. 7. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a meleg vizes (nem forró!) hüvelyöblítés nagyon bejött, 60. napra jött vendégségbe Vér néni. :D
2020. dec. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!