C-vitamint lehet szedni fogamzásgátló mellett?
Figyelt kérdés
JutaVit-os C-vitaminra gondoltam.2020. nov. 26. 10:38
3/6 Mr.Q77 válasza:
"Szűz Mária édesanyám" remélem ez csak egy Troll kérdés.
Pasi vagyok és és totál laikus, de mi köze lenne a a C vitaminnak (vagy bármi más vitaminnak) a fogamzásgátlóhoz. Nem tudok olyan gyógyszerről ami mellet bármilyen vitamint vissza kellene fogni. Max esszenciális zsírban oldódó vitamint korlátozást tudok elképzelni 1-2 szélsőséges gyógyszer esetében.
Egyébként meg ha nem szabadna akkor az a mellékelt leírásban fel lenne tüntetve. Amit gondolom már áttanulmányoztál.
4/6 anonim válasza:
Nagyon sok nogyogyaszatos csopiban kerdes a mai napig. Nagyon durvan tultolni nem ajánlják, de elvileg semmi koze nincs hozza, nem rontja a hatékonyságát, ahogy irtam szedheted. Ezek amugy is 500-2000mg-osak csak.
5/6 anonim válasza:
Bármilyen vitamint lehet, sőt gyógyszert is. Ha antibiotikumot szedsz kell kiegészítő védekezés.
6/6 anonim válasza:
De pl. A gyogynovenyes/termeszetes cuccokkal vigyázni kell, azok kozul van par ami bekavarhat a bogyoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!