Csomók vannak a kisajkamon, mit tegyek??
Figyelt kérdés
Ebben a pillanatban jöttek ki, mint valami varázsütésre. Épp masztiztam, szóval az ujjam ott volt végig. A végére két borsószem nagyságú dudor lett, most a szívroham keringet mi lehet az. Nem a felületén hanem "benne" a kisajakban. Valami mirigyeltömődésről olvastam a neten, de nagyon félek, mi lehet ez? Mit csináljak? Mielőtt dokihoz jutok itt kérek segítséget!! Valaki tud mondani valamit? (Ha ez számít valamit 3 napja vettem be esemény utánit mert kiszakadt a gumi lehet attól van?? Bepanten kenőccsel kenegettem meg ma Canestennel mert viszketett... Félek )2020. nov. 23. 22:11
1/3 anonim válasza:
Ez szőrtüsző gyulladás lehet. Vagy valami gyulladt pattanás. Ne nyomkodd, mosd le intim lemosóval vagy kamillával, ki fog ürülni. "Kifakad" vagy ha idegesít menj nőgyógyászhoz. Írod, hogy viszket,lehet valami fertőzés is.
2/3 anonim válasza:
Hát a kisajkakon nincs szőr, így szortuszo gyulladás biztos hogy nem lehet. Ellenben pattanás simán, nekem is szokott lenni ritkán, de előbb utóbb kifakad vagy elmulik, ijedelemre semmi ok.
3/3 A kérdező kommentje:
Na, voltam nőgyógyásznál. Azt mondta hüvely gyulladás miatt jöttek ki a csomók és el is fognak tűnni. Egyik el is tűnt.
#1 A szőr ott nem nől, így az ki volt zárva. Pattanás se szokott lenni kisajkakon.
2020. nov. 25. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!