Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan adjam a tudtára, hogy...

Hogyan adjam a tudtára, hogy ne legyen neki kellemetlen?

Figyelt kérdés

A hugomról van szó.

Ő 17 éves, én 19..

Még mindketten itthon élünk a szüleinkel. Közös szobánk van.

A gond az, hogy annyira büdös hal szaga van hogy inkább már túlórákat is vállalok csak ne legyek otthon, ne kelljen éreznem azt a szagot.

Nem igénytelen, órákig áztatja magát a kádban, és kijön a fürdőből frissen és üdén de az a "hal szag" akkor is ott van és nagyon erős.

Múltkor pár haverral összeültünk filmezni. Esszük a popcornt a kanapén, ő meg felállt mellettünk mert ment ki üdítőért, ugye mi ülünk ő feláll és a puncija egymagasságban a fejünkel, hát alig bírtam ki hogy ne okádjam el magam.. Ráadásul a többiek is kérdezték mi ez a furcsa szag.. Annyit tudtam oda nyögni hogy nem tudom..

Na most... Anyukánk elvárja hogy legalább 4havonta járjunk ellenőriztetni magunkat oda lent. Jön velünk tehát nem tudunk meglógni sem. Mindannyiunknak minden rendben oda lent.

Akkor mi ez a szag?

Én használok intim mosakodó gélt is, és kb egy hónapja felhivtam rá a figyelmét hogy "annyira jól érzem magam ettől a intim mosakodótól, neked is ki kéne próbálnod" bevált mert azóta ő is használja, de semmi nem űzi el azt a bűzt.

Próbáltam a tudtára adni, kinyitom az ablakot és nem engedem becsukni mert mondom nagyon büdös van meg ilyenek.. De kétlem hogy nem érzi, mert ezt még 10km ről is érezni.

Nem bántani akarom.. Elköltözni sem akarok, egyébként is szinte én tartom fent a házat (anyánk beteges)

Köszönöm a válaszokat.

2020. nov. 20. 13:33
1 2 3
 11/22 Savlekotő ***** válasza:
59%

Anyukád hozzád is bemegy a vizsgálatkor,ne már 19 vagy felnőtt nő,nem azt akarja esetleg tudni hogy éltek e szexuális életet,ellenőrizné? Így megérteném ha húgod valamit titkolna,ami miatt ide fajult a szag.. És hiába pontozták le sok családba 20 éves nők is dugdossák a tampont mert tilos,mert használt nők használják a sok agyhalott szerint, pedig ha erős a vérzés nem a kislány betét kell. Ezt én vén fejjel sose értem hogy ebbe beledumálni minek és minek felnőtt nőkkel bemenni elmenni egy női vizsgálatra ,hogy nem tudtok el lógni,tisztára mintha tényleg kötelező szűzhártya vizsgálatra cipelne titeket.. Valami sántít a történetben,vagy otthon nagy bajok vannak..

70F

2020. nov. 20. 18:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Na, mondjuk én azt sem tudom elhinni, hogy 4 havonta jártok mindketten nőgyógyászhoz. Minek? Terhesek vagytok, mert akkor oké. Azt meg kizártnak tartom, hogy a nőgyógyász nem érzi a húgodon ezt a büdös halszagot.
2020. nov. 20. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Savlekotő, azért a betétet ne hívd "kislány betétnek", főleg hogy egyikben sincs személyes tapasztalatod. Felnőtt nő vagyok és nem tudok tampont használni mert nem érzem komfortosnak. Rengeteg féle betét van, erős vérzésre is tökéletesen megfelelő, nem csak kislányok használják. Mindenkinek joga van eldönteni hogy melyiket választja és senkinek nincs joga ítélkezni, egy olyannak végképp nincs, aki soha nem menstruált.
2020. nov. 20. 19:11
 14/22 Savlekotő ***** válasza:
61%

Mindenki maga dönti el mit használ főleg 18 felett de 14 éves is eldöntheti,nem hinném hogy ez a szülő hatásköre hogy utána dugdosni kelljen ami számára kényelmes,mert elég sok családban a szülő tiltja még 18 felett is,és a hazudozás tampon rejtegetés van,és ha egy 19 éves felnőtt nőt az anyuka kísérget női dokihoz ilyen sűrűn ott valami nagyon nem kerek és inkább ellenőrző kontrolláló dolgot sejtek mint féltést..

70F

2020. nov. 20. 19:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#14-es A kérdező inkább trollkodik. Épp eszű családban nem mennek pár havonta nőgyógyászhoz az emberek, főként nem csoportosan. Te meg 70 éves férfiként ne szólj a tampon használat mellett, erős vérzésre a gyakori csere jó, bármit is használ a nő, azt meg el tudja dönteni, hogy neki mi a praktikus.
2020. nov. 20. 21:29
 16/22 Savlekotő ***** válasza:
61%

Lehet vallás sérültek,ott előfordul hogy a felnőtt nő szüzessége tampon betét használata nemi élete is anyu apu hatásköre.. Én semmi mellett nem állok ki csak hogy mindenki használja ami neki jó,ezt a drága szülőkkel is meg kéne értetni hiába tiltja használni fogja a lánya ha neki az a jó.. Tele a gyakori is a 22 vagyok de anyu apu tiltja a tampont szőrtelenítést kérdésekkel. Épeszűéknél nem kell egy tamponról is hazudni és nem cipelik el 19 évesen 3 havonta punci vizitre..

70F

2020. nov. 20. 21:40
 17/22 A kérdező kommentje:

A párhavonta nőgyógyászati látogatást, anyánk megnyugvása érdekében tesszük.

Volt neki pár évvel ezelőtt, majdnem halálos kimenetelű betegsége ott (Ezt a témát nem igazán bontanám Még jobban ki)

És ezért ragaszkodik ahhoz hogy gyakran lásson orvos minket.

Sem én, sem hugom nem akarunk ez ellen tenni, hisz anyánk csak jót akar.

Természetesen mindketten élünk nemi életet erről édesanyánk tud.

Gondolom hogy minden nap cserél bugyit, hisz mikor megy fürdeni, a szekrényéből össze válogatja a ruhát amit felvesz és látom hogy vesz ki bugyit is.

Orvost nem szeretnénk váltani, a környék legjobbjához járunk, illetve ő vette észre anyánk problémáját is.

Esetleg annyi hogy kicsit teltebb mint az átlag, sok az egészségtelen kaja amit eszik.

2020. nov. 21. 12:08
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen fertelmes halszaggal hogyan tud nemi életet élni? A pasija nem érzi rajta? Sok az ellentmondás/

összeegyeztethetetlen dolog a kérdésben és a kérdező válaszaiban. Számomra ez innentől egy hülye kamukérdés.

2020. nov. 21. 17:07
 19/22 A kérdező kommentje:

Mi lenne ebben kamu. Hát ez már olyan unalmas..

Nyilván én vagyok a mancinéni a falu széléről, akivel senki nem foglalkozik, és unalmában kitalál ilyen sztorikat csak hogy elűzze tehetetlenségét?!! Köszönöm a válaszokat.

Megoldjuk valahogy a problémát.

2020. nov. 21. 18:03
 20/22 anonim ***** válasza:
21%
Gratulálok!
2020. nov. 21. 18:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!