Esetleg megpróbálhatnál másmilyen nadrágot keresni. Vannak a farmernél puhább anyagú nadrágok, ami nem leggings. Most mindenből a testhez simuló a divat, de turkálóban simán ki lehet fogni más szabású darabokat is.
2020. nov. 20. 10:28
12/18 anonim válasza:
bocs 9-es nem kell gusztustalan tanácsokat adni, nem "titkolni", de azért mégis... ne látsszon már át
2020. nov. 20. 10:48
13/18 anonim válasza:
12-es:
Bár nem a 9-es vagyok, de megértem, hogy miért írta ezt. A kérdező gyakorlatilag minden tanácsot, tippet elutasított. A második hozzászólása után nekem is az volt a gondolatom, hogy "jó, akkor csinálj amit akarsz!", mert ha semmit se fogad meg, akkor már tényleg csak lesz@rni tudja a helyzetét.
2020. nov. 20. 10:50
14/18 anonim válasza:
Jaaa, az más 13.
2020. nov. 20. 10:53
15/18 anonim válasza:
Offolok, bocsánat.
Ne már, a leggings az NEM NADRÁG. Vannak hosszított pólók is, kérlek azt vegyél fel ehhez, de a leggings ocsmányul áll, amikor nadrágként viselik.
Mellesleg a leggingsen és a farmeren kívül vannak még kényelmes nadrágtípusok...
rakott szoknya a megoldás harinacival. a hari rádtapad helyén tartja a betétet a rakott szoknyán meg tuti nem látszik át. én mondjuk mindig szoknyába járok (munkahelyem iroda ahol megkövetelik) menzeszkor meg a fekete rakott szoknya ajánlatos.
2020. dec. 26. 14:49
18/18 anonim válasza:
Szoknya. Az mehet leggingshez is, és azon tutira nem látszik át, én is így szoktam, csak én harisnyával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!