Nagyon veszélyes ha a hasfalamban van a peteérésem?
4 éve császároztak,
Vasárnap a sürgősségin kötöttem ki erős alhasi fájdalommal illetve úgy éreztem mintha egy legalább fél kg-os kő lenne a hasam bal oldalán. Mondtam az orvosnak hogy évek óta érzem ezt és többször is voltam vele orvosnál de azt mondták hogy menstruációs fájdalom, persze ennyire erős elviselhetetlen még sosem volt eddig azért hittem az orvosnak. Közölték velem hogy ödéma alakult ki a hasfalamban és azonnal műteni kell. 5 perc múlva jött a sebész és kiderült hogy amikor menstruálok belső vérzés van a hasfalamban mivel ott is meg jön, ott is vérzik mert oda került 3cm átmérőjű petesejt. Közölték velem hogy havonta belső vérzésem van de elvérezni nem fogok vásároljak be fájdalomcsillapítót jegeljem a hasam és kérjek időpontot további vizsgálatokra 2021-ben biztos sor kerül a műtétre ez nem igényel sürgősségi beavatkozást.
Járt már így valaki?
Ez az egész a császározó orvos hibája? Többször is vizsgált azóta és nem vette észre hogy mi történik. Azt még hozzá teszem hogy a hasam úgy néz ki mintha legalább 5 hónapos terhes lennék, el sem merem képzelni mennyi vér van benne és hova kerül.
:O Te jó ég!
Miért nem műtöttek meg végül? Oké, kiderült hogy petesejt és ott is vérzel, de miért nem távolítják el hogy ne okozzon többé gondot? A vírus miatt, amiről beszéltek hogy a halasztható műtéteket eltolják?
Esetleg magánklinikán nincs lehetőséged megcsináltatni a műtétet?
Ott rendesen el is magyaráznák hogy mitől van ez, és ha az orvos hibája (gondolom igen) akkor még esetleg elő is lehet szedni egy jó kis kártérítési perre. És a kórházat is, hogy nem tettek semmit miután tudomást szereztek róla.
Én úgy tudom, hogy ezt sokszor úgy kezelik, hogy szünet nélkül szedetik veled a fogamzásgátlót, magyarán megakadályozzák a menstruációt...
merthogy ez én úgy tudom , hogy csak akkor okoz gondot , amikor menstruálsz.
velem is ezt csinálták, mert valaki a panaszaim alapján rám fogta, hogy endometriózisom van, pedig meg sem nézett UH-al.
Aztán lehet hogy volt egy kezdődő és elmúlott , nem tudom.
Lényeg a lényeg, hogy azért veszélyes , mert meddőséget okozhat, de neked látom már van gyermeked és súlyosabb esetben meg kell műteni.
Amúgy én azt tanácsolom, hogy iratkozz be egy aviva torna tanfolyamra..(ok, most tudom, hogy nehéz, mert itt a covid, de legalább nézegess női jóga videókat, intim torna (krinston féle vagy aviva) keress rá.
Sokat segíthetnek ezek is az ilyen jellegű problémákon.
Azért nem számít sürgősséginek”
Mert a vér, ami benned marad felszívódik.
Nem ez miatt nézel ki 5. Hós terhesnek.
Műtét után is maradni fog ez az alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!