Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet több hétig vérzés?

Mitől lehet több hétig vérzés?

Figyelt kérdés

Nemsokára fekszem be egészségügyi kaparásra, de érdekel, hogy mitől lehet vérezni több hétig? Ráadásul élénk piros vér jön, reggel több, napközben kevesebb. Ilyenkor mi történik a méhben?

Leginkább az élénk piros szín aggaszt, mert az azt jelenti, hogy friss vér és hogy folyamatosan vérzek. Jó, tudom, ki fog derülni, de attól még kíváncsi vagyok rá.

2020. nov. 12. 09:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Hormonális oka lehet, ez a valószínűbb, de daganat, mióma is okozhatja. Nekem pecsételés volt 18 napig, méhtestrák volt.
2020. nov. 12. 11:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Azóta jól vagy? Nem is volt semmi jele?
2020. nov. 12. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Meg fognak műteni kérdező, így a nagy koronavírus közepette is? Bocsi, hogy csak így iderondítottam a kérdéssel, de érdekel. Köszi!
2020. nov. 12. 13:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, mert muszáj. Mármint az eü kaparás. Van egy adenomiózisom, az miatt lett volna hiszteroktómiám, de a vírus miatt ugye elmarad, én meg nem szóltam addig az orvosomnak, hogy vérzek, mert úgy voltam vele, hogy már fél lábon kibírom a műtétig. De mikor kiderült, hogy nem lesz műtét, akkor azért rákérdeztem, hogy mit kezdjek most ezzel? Az orvosom meg azonnal intézte a kaparásra az időpontot, mert ha valami csúnyaság van bent, akkor viszont a nagyműtétet is azonnal megcsinálja.
2020. nov. 12. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Értem, kitartást és mielőbbi felépülést kívánok neked!

Előző voltam.

2020. nov. 12. 17:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2020. nov. 12. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Jôl vagyok köszönöm,egy nagymütèttel megúsztam.Pont most van 6ève..Amúgy a kaparàs mutatja meg,ne aggôdj miatta,mert ha ne adj isten rossz a helyzet,akkor is nagyon időben vagy,így valôszinü ennyi lesz.De remélem,csak hormonàlis oka lesz.Mjkor mütenek?
2020. nov. 12. 21:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Jövő hét csütörtökön lesz a kaparás, de harmincadikán lett volna a hiszterektómia, ami most ugye elmaradt.
2020. nov. 13. 06:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt van kész a szövettan?
2020. nov. 13. 06:27
 10/10 anonim ***** válasza:
2-3hét.
2020. nov. 13. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!