Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kronikus kismedencei gyulladàs...

Editke87 kérdése:

Kronikus kismedencei gyulladàssal èlek egyutt,itt ott elzàródott petevezetèk,2 napja kèsik....lehet ez baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1 ève volt laparoszkopos mutètem, ósszenovèseket tàvolitottak el, azt mondtàk egyik petevezetèk rèszlegesen zàrt màsik teljesen, viszont semmilyen fertózèst nem talàltak. Azt mondtàk ilyen korkèppel csak orvosi segitsèggel lehet baba. Folyton tele voltam cisztàkkal. 2 honapja voltam teljes hasi roggonon ès megnèztèk az alhasam is ès csodàk csodàja semmi ciszta vagy elvàltozàs nem volt. Pàrommal 1 ève nem vèdekezunk.Ebben a honapban meg nagyon odafigyeltunk hogy jó napokon legyunk egyutt. (nem kèrek kioktatàst, hogy elzàródott petevezetèkkel mennyire lehet vagy sem vèdekezès nèlkul szeretkezni) Minden honapban megjott. 28 naposak, 1-2 alkalommal volt pàr napos kèsès de mindig èreztem, hogy meg fog jonni. 2 napja kèsik. Ovulàciot èrzem mindig mert nagyon fàj meg a huvelyvàladèk is mutassa rendesen. Tegnap kelett volna megjonnie, nagyon fàjt a jobb petefèszkem kb egy fèl óràra, bevàsàrolni voltam a szekèrnek tàmaszkodtam annyira nyilalt, majd a hasam alja is de nem volt olyan gorcsos menszi szeru hanem csak fàjt majd elmult minden mintha semmi sem tórtènt volna. Menszi elott mindig kivànos vagyok(sult krumpli meg kolbàsz:) ) meg fehèr folyàsom is sok van, meg tele a fejem hatalmas pattanàssal. Most semmi. Mèg csak fel se vagyok puffadva. Ovu utàn kb 6 nappal volt egy fura folyàsom. Megint tojàsfehèrje jelleguvè vàlt de sokkal surubb volt. Mint egy labdacska kibuggyant (bocsi a gusztustalansàgèrt) . De nem foglalkoztam vele. Most meg nem tudom mi van. Oktober 13àn jott meg ès 26àn volt ovum. 14 naposak a luteàlis fàzisaim. Volt valakinek hasonló.? Szerintetek lehet baba? Koszonom a vàlaszokat

2020. nov. 11. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ebből így nehéz ezt megmondani. Csinálj tesztet, az a biztos, meg majd utána az orvos!
2020. nov. 11. 14:32
 2/6 A kérdező kommentje:
A tesztel vàrok mèg egy kicsitt. Borzasztó mikor negativ jon ki, mindig hulyènek èreztem magam mert megcsinàltam. Ìgy aztàn megigèrtem magamnak a kóvetkezòt csak 1 hèt kèsèssel csinàlok. Utobb i hónapokban nem is foglalkoztam a tèmàval ès most is azt magyaràzkodom, hogy tuti kèsón volt peteèrès, de akkor az a 26ikai tojàsfehèrje folyàs meg erós làbbamba sugàrzó fàjdalom mi volt?🤔 Mindig igy zajlik nàlam a peteèrès.🙄 A 6 nappal utànna ovuszerú folyàs meg mi a fene volt? Na Mind1 csak felzaklatom magam 😂. Köszönöm a vàlaszodat 👌
2020. nov. 11. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
A mehen kivuli terhessegnek igy nagyobb eselye van. Ha gorcsolnel, azonnal mentot hivj.
2020. nov. 11. 19:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom 😔 hogy nagyobb az esèlye a mèhen kivúlinek. Azèrt is irtam ki, hàtha valakinek van tapasztalata. Amit eddig olvasgattam az úggyel kapcsolatosan a petefèszek fàjdalom jelenthet azt de nekem gyakorlatilag tóbbszór fàj mint nem, most viszont csak egy nagy nyillalàs volt ami tartott kb fèl óràt. Ma mèg semmi. Talàn kis most jón mèg èrzès de lehet csak bebeszèlem magamnak. Ha valami furàt èrzek egyból doki de ha Minden ok legalàbb 5 napot vàrnèk. Az egyúttlètek idózitèse jó volt,peteèrès elótt ès alatt is voltunk egyutt, màsnap meg egèsz nap sètàltam le fel apósommal a friss levegón.Mèg arra is gondoltam "na most szèpen belesètàlom a mèhembe az esetleges megtermèkenyúlt kis sejtecskèt. De ezen kivúl nem nagyon èltem bele magam. Most meg itt vagyok 2 napos kèsèssel az èn óramú pontossàgú ciklusommal.... Se pattanàss, se kivànossàg se folyàs se puffadàs. 🤔 Màskor menszi elott I napon màr 1000el takarítok- pakolok megàllàs nèlkúl. Most alig van kedvem fózni is, pedig az a szenvedèlyem. Na majd kiderúl.
2020. nov. 11. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Végül mi történt baba volt?
2021. jún. 23. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Lett baba?
2023. jan. 8. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!