Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2019 májusában szültem,...

2019 májusában szültem, létezik hogy a hormonjaim azóta sem álltak helyre?

Figyelt kérdés

A menstruációm elég hamar meg jött, de rendszertelen, van hogy előbb, vagy később jön, nem tart ugyan annyi ideig. Korábban napra pontos volt, és ugyan olyan hosszú. Régen is nagyon görcsöltem, de most havi egy napot minimum fekvéssel kell töltenem... A férjem sem viseli jól a hangulat ingadozásaimat, és ez már szerintem sem a normális kategória.

Mit tehetek az ügyben? Endokrinológiai vizsgálat csak magánban van a környéken. Köszönöm előre is annak, aki tud segíteni!

2020. nov. 9. 10:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász is tud hormon panelt kérni. Elsőre úgyis érdemes oda menni, és a szervi okokat kizárni, ő meg majd megmondja, hova menj, ha kell további kivizsgálás.
2020. nov. 9. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedig nőgyógyászatra és endokrinológiára kellene menni. Háziorvos is adhat beutalót endokrinológiára, ha jól tudom.
2020. nov. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!