Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folyamatosan felfázok. Már...

Folyamatosan felfázok. Már szervi panaszaim is vannak. Mindig feszít a vízhólyagom. Ha elmegyek urológushoz, az lent is meg fog vizsgálni? Vagy csak gyógyszert ír?

Figyelt kérdés
Kicsit tartok attól, hogy le kell majd vetköznöm... nőgyógyásznál sem voltam soha. Évek óta gyötör ez a probléma.
2020. nov. 8. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen antibiotikumot ad ki vény nélkül egy gyógyszerész??? Az állásába kerülhet egy jó kis eltiltással együtt.
2020. nov. 8. 21:44
 12/17 A kérdező kommentje:
pfff, akkor jobb ha nem mondom meg az orvosnak, hogy én valaha szedtem ilyen gyógyszert..
2020. nov. 8. 21:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Ciprofloxacin-t
2020. nov. 8. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Urulogus aztan nőgyógyász. Laborvizsgalatokkal megúszhatod, de lehet el kene menni egy nogyogyaszhoz is megvizsgáltatni magad. Nem fog fajni es nem is ciki. Az en nőgyógyászom egy halal jo fej no. Szeretek hozza jarni, jokat lehet vele beszelgetni is, barmit kerdezhetek, es szakmailag is a toppon van, csak ne lenne olyan draga.
2020. nov. 13. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen értelme titkolózni az orvos előtt, mert rossz döntést hozhat, ha elhallgatsz előle információkat, vagy nem a valóságot mondod meg neki. Ebből meg neked magadnak lesz hátrányod, nem neki.
2020. nov. 13. 18:34
 16/17 anonim válasza:
100%
Évekig küzdöttem ezzel a problémával! Nőgyógyászok - Urulógusok... aztán egy nap kiderült a dolog... ha kevés folyadékot iszom, besűrűsödik a vizeletem. Mivel érzékenyebb vagyok a vizeletben lévő bacik stb... gyulladást okoznak a húgycsőben. Plussz ha élsz szexuális életet , az alhasi vérbőség miatt könnyebben alakul ki gyulladás. A lényeg , hogy oda kell figyelni nagyon a megfelelő folyadékbevitelre és napi egy szem tőzegáfonya kapszula. Nem kell drágát venni.. elég a DM-s! Jobbulást
2020. nov. 13. 22:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok segítőszándékú hozzászólást. Voltam urológusnál. Nagyon lecseszett. Azt mondta, hogy elkúrtam, amiért össze-vissza szedtem az antibiotikumot, ami nem is volt fertőzés-specifikus. Megvizsgált, és kiderült, hogy ennyi idősen eléggé megvastagodott a húgyhólyagom fala, és van némi vese homok a veséimben. Írt fel rá gyógyszert, és elküldött laborba.
2020. nov. 16. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!