Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van aki tudja mi lehet az oka...

Van aki tudja mi lehet az oka a barna színű menstruációnak?

Figyelt kérdés

7-8 éve eddig egyetlen hónap volt, amikor piros volt a vér.

az orvosok nem is foglalkoznak vele, mert látom az arcukon nem tudják az okát, de nem is tekintik betegség jelének, mert a vizsgálatok szerint semmi bajom.

vagy ez korral járna?

meg a mennyiség is nagyon kevés amúgy.

Tud valaki valamit erről? mert a neten sem találok SEMMIT.

2010. aug. 10. 08:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elvetéltél?

lehet hülyeséget írok, mert nem szakadt ki a gumi, vagy nem is csináltátok.

De ha elvetélsz még a 3. hónapod előtt, akkor 3-4 napos a havi, és barnás. Mondjuk leírtad h 7-8 éve van XD De leírom azért hátha valakinek hasznos:)

És szerintem a méhedet és a petefészkeidet kéne megnézetned..

2010. aug. 10. 14:13
 12/14 A kérdező kommentje:

ultrahang már volt minden makk egészségesnek néz ki orvos szerint!

művi abortusz volt, nem spontán, de igen, lehet valakinek hasznos

én azon gondolkodom lehet azért barna, mert alvadt vér. tehát lehet nem folyik ki rendesen, hanem megáll a hüvelyben. ami eléggé támadható gondolat szerintem. de abból kiindulva, hogy az alvadt, idült vér általában barna. pl ha elvágom az ujjam, az pirosan vérzik..

az a legijesztőbb, hogy mintha erről nem szólna az orvostudomány, semmi sincs a neten sem erről és az orvosok is úgy vannak, amíg esztétikai panaszokat okoz, nem is érdekli őket

2010. aug. 10. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg amúgy tényleg alvadt vér. Menzesz utolsó napjain szokott lenni ilyen barna általában.

Vszínűleg azért nem foglalkoznak vele, mert nem kóros.

2010. aug. 10. 19:42
 14/14 A kérdező kommentje:

nekem amikor megjön is barna.

lehet sportolni kellene, lehet kevés a vér oxigénellátása

gőzöm sincs

2010. aug. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!