Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló után más is...

Fogamzásgátló után más is hízott 10-20 kg-ot?

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, de az teny, hogy ehesebb voltam tole, nagyon figyeltem a kajalasra. Ha tenyleg annyira iszonyatos ehseget okoz, aminek nem tudsz ellenallni,akkor en elgondolkodnek a gyogyszervaltason, es persze figyelnek az etkezesemre Ha az sem segit, akkor en inkabb abbahagynam.

Alapvetoen a fogamzasgatlo ugye nem hizlal, de a hormonok miatt rettenetesen kivanossa tudja tenni az embert sajnos :/

2020. nov. 8. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Én egy dekát sem, pedig 6 éve szedem. Vagyis ponzosabban 6 év alatt híztam 2 kg-t, de ezt is inkabb a home office miatt
2020. nov. 8. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátlótól nem lehet 20 kilót hízni,

csak a mértéktelen zabálástól!

2020. nov. 8. 17:11
 4/6 Metionin ***** válasza:
11 éve szedem és egy dekát se híztam tőle.
2020. nov. 8. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Kevesebbet kell enni, és már is nem a fogamzásgátló hibája.
2020. nov. 8. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én fogamzasgatlo szedés alatt fogytam. Letettem a fogamzásgátlót híztam 3 kilót! Pedig alig ettem. Tok jó kis hormonzavarom lett tőle utána, vizesedtem mint az állat. Miután rendeződtek a dolgok lement a 3 kiló.
2020. nov. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!