Van aki éppen most tart a menstruációja közepe, vége fele?
Hogy vagytok? Mennyit kell még kibírnotok? Tampon, betét, mestruációs bugyi, kehely? Mit használtok? Lesz valami olyan programotok, ahol nem éppen előnyös, ha megvan?
Kezdem: viszonylag jol vagyok, bár legszívesebben mindent felfalnék, ammi edes. Furcsa, mert ilyen meg sosem volt velem.
Ha minden jol megy, meg 1 nap es vege, bar edzek majd kedden, szoval legyen 2.
Sajnos csak betet van itthon, tamponozni szeretnek, de nem merek.
Edzes nem eppen sterencses, meg holnap eleg hosszu napom lesz.
Nekem semmiben nem változik az életem tőle, előtte egy minimálisan érzem a hasam, és ennyi. Semmi több. Tart 3-4 napig és heló.
Tampon használattól ne félj, vedd meg a legkisebbet amit árulnak (én o.b. minivel próbálkoztam anno) Először talán lehet kellemetlen felhelyezni, de hamar bele lehet jönni. Fontos hogy csak tiszta kézzel nyúlj hozzá, esetleg olvass utána a TSS-nek is, mert nem árt ha tudsz róla.
Jaj, de jo lehet a kivalasztottnak lenni.
En meg az 5-6 napon at tarto eros verzesem, kontra 3 napos kis semmik. Mazlista vagy, remelem tudod!
Az egyetlen szerencsem, hogy sosem faj a hasam🙏
Te szuz voltal, amikor kiprobaltad a tampont?
#1-es vagyok.
Nem vagyok mázlista, mikor tini voltam, nekem is 6 napos erős menstruációm volt, de mivel már fogamzásgátlót szedek, így az azzal járó vérzésnek minimális kellemetlensége volt.
Szűz voltam még, de nincs összefüggés. A szűzhártyán amúgy ily van lyuk, ha nem lenne nem tudna kifolyni a menstruációs folyadék sem.
Azonban előfordulhat, hogy tamponhasználat során elszakad a szűzhártyád, de attól "szűz maradsz" amíg nem fekszel le valakivel :D
#3 17 eves lany vagyok, tényleg nem nő. De attol még van havi vérzésem, nem férfi, esetleg egy fétises srác vagyok :)
Oh, így már értem.
Azt tudom, hogy nincs összefüggés, csak sokan mondjak, hogy ha még szűz vagy, úgy nehezebb felhelyezni a tampont, ezért kérdeztem.
Igen, persze értem, meddug szűz egy ember, nem ezért aggódok.
Péntek óta.
Csak elsó nap görcsölök.
Betét.
Nem lesz.
A tampont feltenni nem nehéz. (ha a szűzhartyádon nem miniatűr lyuk van) Én 14 évesen használtam először.
Kicsomagolod, benyomod, majd az egyik ujjaddal addig tolod, míg jó nem lesz. Viszont csak akkor a jó választás, ha sok vér van.
Kivenni meg elég érdekes érzés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!