Ha bakteriális fertőzése van az embernek, akkor nem csak néha jelentkeznek a tünetek, ugye?
Ezt most úgy írod, hogy az összes kórházi doki idióta lenne:)
Nyugodtan elmehetsz oda is, remek orvosok vannak ingyen is!
Főleg, ha csak egy kenetet kell levenni.
Én mindenképpen elmennék ezzel nőgyógyászhoz, mert vannak olyan fertőzések, amik nem járnak esetleg látható folyással, de ettől még kártékonyak.
A joghurtos tamponnal meg öblögetéssel csak rontasz a helyzeten. "Anyukádnak" üzenem, hogy régen még volt a joghurtban tejsavbaktérium, de a mai joghurtokban minden van, csak az nincs. Még a háziban talán... a többi csak reklám meg legenda.
A másik, amit üzennék, ha tényleg anyukád mondta ezt a baromságot és nem kamuzol (mert nekem nagyon úgy tűnik), hogy a kezeletlen fertőzés meddőséget okozhat. Ha a gyulladás rámegy a petefészkedre meg a méhedre, akkor különösen. Most pár napos kezeléssel meg lehetne oldani, de ha nem kezeli orvos, rá való gyógyszerrel, akkor majd évekig fizetheted a magándokit meg a fájdalmas kezeléseket, feltéve, hogy anyukád akar unokát.
Nem kamuzás a kérdés.
De hát most nincs semmilyen tünetem... Így hogy lehet bajom? Nem volt bő hüvelyfolyásom,csak néha ez a kellemetlen szag. Most például akkor volt,mikor múlthéten egy hétig termálvízben pácolódtunk nyaraláson. Szerintem ilyenkor egyszerűen valami megzavarja a hüvelyflórámat...anyum ezt is mondta,hogy ez ingatag dolog,lúgosító tablettát is szedtem egy darabig,antibiotikumot betegségkor,és bár simán az intim mosakodótól nem mindig múlt el rögtön,a joghurtos tampontól igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!