Mi a legjobb a megereszkedett mellre? Csak a műtét segíthet?
Alig 21 évesen, egy majdnem 1 éves gyerekkel tényleg ez a legnagyobb problémád??
Műtét segít ezen, de nem lesz olcso
nekem met gyerekem se volt, csak sajnos 14 eves korom ota Ds kosaraim vannak, ezert most 19 evesen mar csunyabb mint anyamnak (45, 3 gyerek).
sajnos csak a mutet segit rajta :(( elvileg a mellizom erosites nagyon minimalisan segithet, de nem valoszinu
Első kommentelőtől kérdezem, milyen más problémámnak kéne még lennie? Igen, köszönöm kérdésed, hála az istennek nagyon jó életünk van, szóval igen, ez a legnagyobb. Szerintem attól, hogy anyuka vagyok, mellette ember is, szóval szeretem jól érezni magamat a bőrömbe, és így nem érzem jól magam :)
Egyébként mindenkinek köszönöm a választ, tudom, hogy a műtét nem olcsó, de megoldjuk, nem ezen van a hangsúly, csak kíváncsi voltam létezhet - e barátibb megoldás erre, mert eléggé félek bármilyen fajta műtét gondolatától. Sajnos ezek szerint nincs más mód. Köszi nektek 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!