Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés mitől lehet?

Vérzés mitől lehet?

Figyelt kérdés

Volt egy műszeres vetélésem szeptember legelején. Október 10. meg is jött a műtét után. Genetikus azt mondta lehet újra próbálkozni. Ovulációs tesztet is használtunk. A nemvárt időpontja november 13.

(a műtét előtt a ciklusom hossza 30-40 nap között ingadozott) sajnos kb 3. Napja (elnézést) barnás, alvadt vér távozik belőlem. Nem olyan, mint menstruációnál élénk vörös.

Kérdésem létezik-e, hogy a műtét befolyásolta a ciklusom megszokott hosszát?

Mi féle vérzés lehet ez, ha a nemvárt időpontja majd 2 hét.

Orvoshoz holnap tudok menni, akkor rendel. De nem tudom megvizsgál-e így, hogy valamilyen vérzésem van.

Köszönöm.

2020. nov. 2. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ovulációs vér inkább csak rózsaszínre színezi a nyákot. A több napja tartó barna pecsételés inkább progeszteron hiányra utal. Ha eleve 10 napos ingadozás van a ciklusodban, akkor nehezen eldönthető, hogy mi miatt van, ha eltérést tapasztalsz. Ovu teszt mit mutat/ott? Ha valóban 13-án kell megjönnie, akkor már ovuláltál, a luteázis fázis állandó 13-15 nap.
2020. nov. 2. 12:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Az ovulációs tesztem 10.29-én (ez a ciklusom 18.napja volt) volt egyforma erős. Előtte és utána lévő nap is halványabb volt.

Az előző baba a ciklusom 17. Napján jött össze, abban a hónapban munka miatt, csak egyszer voltunk együtt. Így ez 100%.

2020. nov. 2. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor a pecsételés egybe esik az ovulációval, ezek szerint attól van.
2020. nov. 2. 13:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Holnap minden esetre elmegyek a doktor úr rendelésére, hogy megnyugtasson,vagy ha tényleg progeszteron hiány, ír fel gyógyszert. Remélem :)
2020. nov. 2. 14:13
 5/5 A kérdező kommentje:

A doki szerint menzesz szerű.

Csak hogy a 20 napos ciklus nem hiszem, hogy normális az eddigi 30-40-hez képest. Meg, az ovu teszt is 29-én lett pozi.

Nem értem :(

2020. nov. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!