Nyugodtan ihatok cickafarkfű teát?
Láttam valahol, hogy fiataloknak javasolják, hogy menstruációjukat rendszerre. De olvastam már azt is, hogy egészséges embernek gyógynövény nem való.
Melyik igaz, én mint 14 éves 1 éve menstruáló lány is nyugodtan fogyaszthatom?
valóban, ha semmi gondod nincs a menseseddel, rendszeres stb. akkor felesleges szedni, mert akár fel is boríthatja a hormonháztartást.
amúgy meg érdemes inni, de csak kúraszerűen, egyetlen gyógyteát sem szabad rendszeresen huzamosabb ideig inni, szünetet mindig kell tartani.
nem is kell minden nap inni belőle.
én nem kezdenék bele ilyen gyógyteába. de ez csak az én véleményem. hagyni kell a szervezetedet magától helyreállítania. kevesen tudják, de a szervezet igenis képes öngyógyítani magát, csak sokan nem adnak neki lehetőséget, egyből bevesznek mindenféle bogyót.
tornázz sokat, végezz alhasi gyakorlatokat az is ugyanolyan jó.
ám mivel fiatal vagy szerintem magától be fog állni a rendszeressége 1-2 éven belül.
csak annyit szeretnék: szörnyen keserű, nagyon rossz íze van
remélem, ha babát szeretnék majd, le tudom ezt küzdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!