Elfelejtették elküldeni az eredményt?
Figyelt kérdés
Szeptember 21.-én voltam magánrendelőben nőgyógyásznál. Csinaltak rákszűrést, vizsgálatot, kompletten mindent. Az uh-n mikor átnézett az orvos, azt mondta, minden rendben van. Kérdeztem, hogy kb mikorra várható a rákszűrés eredménye, amire mondta, hogy kb 3-4 hét.
Nos ez már lejárt, de sem emailt, sem hívást nem kaptam.
Kicsit aggódom, hogy talán elfelejtették megküldeni az eredményt? Vagy azért nem küldenek mert semmi baj? (bár az orvos azt mondta, ha jól emlékszem, hogy akarmi van, kapni fogok emailt).
Mik a tapasztalatok? Minden esetben küldenek értesítést magánból?
2020. okt. 31. 08:21
1/5 anonim válasza:
Szerencsére még sosem volt eltérés, de mindig küldték az eredményt akkor, amikorra ígérték, vagy még talán előbb is. Olyan nincs, hogy ha negatív, akkor nem értesítenek. Tízezreket fizettél, írj nekik emailt, és kérdezd meg, mikorra várhatod az eredményt. Lehet, hogy elgépelték az email címed, lehet, hogy megcsúsztak és még nem készült el, bármi lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, hétfőn hivni fogom, email címet nem találok. Nem tudom mit gondoljak,megadtam minden elerhetosegem, ezert is furcsa, hogy nincs visszajelzes. Arra, hogy elgepeltek az email címem, mar gondoltam en is 😱 (bar végtelenül egyszerű cimem van, 1 szo, kb kizart az elgepeles)... Köszi a választ!
2020. okt. 31. 09:27
3/5 anonim válasza:
Ha gond van, arról előbb küldenek értesítést mindig. Hívd fel őket, az is lehet, hogy sok összejött, de az is, hogy esetleg elfelejtették elküldeni.
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval, ha valami lenne, azt mar jeleztek volna mindenképp? Azért eltelt mar sok ido a vizsgálat óta, ha valami komoly gond lenne, elkepzelheto, hogy hivtak volna?
2020. okt. 31. 11:48
5/5 anonim válasza:
Több, mint valószínű, ha gond lenne, már jelentkeztek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!