Hirtelen megerősödött pisiszerű folyás mitől lehet?
Biztos hogy a huvelyedbol, nem pedig a holyagodbol?
Igazabol ez normalis is lehet huvely eseten, megnyugtatlak. Sima hormonalis valtozas is okozhatja, volt hogy egy ideig nekem is volt, aztan meg elmult. A ciklusomnal egyutt valtozott. Peteereskor sokszor volt hogy betetet kellett betennem, mert sokszor szo szerint mintha bepisiltem volna. Aztan elmult, bar mar fogamzasgatlot is szedek.
A holyagodbol is urulhet, ha nem tudod normalisan uriteni, es marad benne, aztan pedig a sima izom ellazul es kifolyik beloled. Ezzel mar inkabb orvoshoz fordulnek.
Volt óvszer nélkül szex mostanában?
Nem viszketsz?
Trichomonas tünete ez a sok folyás, nekem volt sajna, ugyanolyan érzés volt mint mikor megvan, olyan durva folyást csinàl. Mellette nagyon viszket is egy idő után
egyáltalán nem élek szexuális életett.
sőt sosem szexeltem kijelenthetem.
viszketni nem viszket.
de ez a folyás bosszant, mintha pisilnék..de nem is értem. korábban sima hüvelyifolyásom volt msot meg ez.
4#
A tricho inkabb zoldes, budos folyassal jar, es emlekeim szerint viszket is. :D Maradjunk annyiban hogy keresd meg a forrast, aztan egy altalanos vizsgalat nem art nogyogyasznal ha onnan jon. ha pedig hugycsobol jon akkor urulogus mindenkepp.
6os.
2xis említettem a viszketést.
Nekem teljesen vízszerű, színtelen, szagtalan volt és eszméletlen mennyiségű
Nekem is ez volt sokáig, vény nélküli gyógyszer nem segített rajta. Macmirort adott nőgyógyász, ami jó gombára is, bacira is, trichomonas ellen is.
Nekem kiderült végül, hogy baktérium okozta. Nem kell komoly tüneteket okozzon, hogy észrevegye az ember, hogy nem stimmel valami és nem is szabad annyiban hagyni, ha valami gyanús.
Nekem egyébként vannak még ilyesmire hajlamosító tényezőim, szedek fogamzásgátlót, gluténérzékeny vagyok és pco-m van, ezek mind hatnak a hüvelyflórára. Úgyhogy nem egyszerű dolog néha kideríteni, hogy mi miért van és vizsgálatokkal lehet csak bizonyítani az okokat. Most is érdekes egy kicsit a folyásom az alapbetegségeim miatt, de határozottan jobb a Macmiror óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!