12 napja késik, de nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Hívtam a nőgyógyászom, de pénteken tudok csak időpontot kérni az asszisztensétől.
25-27 naposak a ciklusaim, de már a 38. napnál tartok. Nem tudom mi ez, mert soha az életben volt még ilyen és nem tudom mire gondoljak. Az elmúlt 12 napban 4 tesztet csináltam, de nem vagyok terhes az tuti.
Ligetszépe olajat szedtem ovulációig, de nem tudom elképzelni, hogy az csinálhatta volna ezt.... :(
Valakivel történt már ilyen? Mostmár kezdek félni, hogy valami nagy baj lehet. :(
2020. okt. 29. 09:12
1/4 A kérdező kommentje:
Ami fontos, hogy nem szedet 10 éve fogamzásgátlót, szóval az nem okozhatja, valamint 29 éves vagyok.
2020. okt. 29. 09:49
2/4 anonim válasza:
Egyszeri alkalom semmit nem jelent. Stresszesebb időszak, fogyás/hízás, akár megfázás, vagy semmi is okozhatja.
3/4 A kérdező kommentje:
Egyik sem állt fenn az elmúlt időszakban. Hívtam az orvosomat, de magán rendelésbe is 11.16-ra kaptam időpontot... vicc
2020. okt. 30. 14:33
4/4 anonim válasza:
Nem érdemes idegesnek lenned, lehet, csak átrendeződik a ciklusod. Nem lehet semmi problémád, ami nem ér rá 2 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!