Nuvaring abbahagyása után mikor áll vissza a menstruáció?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja abbahagytam, előtte sajnos nagyon rendszertelen volt a menszeszem, volt, hogy hónapokig nem jött meg, aztán a nuvaring szépen beállította, viszont nagyon sokat híztam tőle.
A héten kéne megjönnie.
A 7 napos szünetben volt egy megszakításos szex, amiatt nem aggódok, mert olyankor is védett gyűrű. Legutóbb meg szombaton lesz 2 hete, hogy volt aktus szintén megszakítással.
24/N
2020. okt. 28. 13:14
1/4 anonim 

válasza:

A megszakításos szex nem védekezés, csak szólok.
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem abban tévedsz, hogy a gyógyszer beállította. Megvonásos vérzésed volt, nem igazi mentruációd. A hormonjaid, aminek a zavara miatt eredetileg rendszertelen volt a ciklusod, nem vettek ebben részt. Most megint a hormonjaidnak kéne működtetni a rendszert, de mitől javultak volna meg? Továbbra is rendszertelen ciklusra számíts. Így nagyon nem javaslom a megszakításos módszert, mert rá se fogsz jönni időben, hogy terhes vagy.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem lesz ebből a megszakításos módszerből rendszer, áttértünk az óvszerre.
Azért reménykedem benne hátha jobb lesz már és meg fog jönni normálisan.
Nagyon stresszes volt mikor 4 hónapig nem jött meg és vettem folyamatosan a teszteket...
2020. okt. 28. 18:39
4/4 A kérdező kommentje:
Múlthéten héten kedden-szerdán kellett volna megjönnie, mert a gyűrű használatával akkor jött meg, de mivel nem használom, így nem aggódtam miatta. Aztán vasárnap elkezdtem barnázni egészen tegnapig. Ma már megjött, úgyhogy nagyon örülök! Persze idegemben csináltan két tesztet is a biztonság kedvéért, mindkettő negatív volt.
2020. nov. 4. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!