Hülyeség lenne pelenkát használnom ha gyakran kiázom?
Főként éjjel fordul ez elő velem. Oldalt kiázik a betét, pedig elöl-hátul lenne még "hely". Mit gondoltok? Badarság lenne? Tampont meg kelyhet nem akarok használni, mindenképpen maradnék a betétnél.
Nem szívesen állítanék be ébresztőt hajnalban, ha lehet akkor egyben át szeretném aludni az éjszakát.
Napközben is néha vannak gondok bár ott gyakrabban ki tudok menni feltéve hogy van a közelben mosdó.
Szerintem siman hasznalhatsz.
En pl a fordított voltam, keltem cserélni 2-szer is ejjel, ha durvan megvolt. Neha picit ataztam meg igy is.
Miota van baratom éjjelre megveszem a legdragabb éjszakai betetet, hogyha csak egyszer ébrednek fel magamtol, akkor se azzak at. Ébresztővel meg nem akarom felkelteni a parom, mert nagyon nehezen alszik vissza (Bar nekem az éjszakai is mar olyan pelus feelinges...)
Nekem szupermegoldast jelent eros verzesre, mikor eltiltottak a tampontol mutet utan, hogy egy, vagy akar ketto lap vecepapirt, vagy zsebkendot a betet tetejere hajtogatok. Nemcsak idomul a testemhez, hanem ugy viselkedik, mint az itatospapir. Es nem fulled be, plusz, a vecebe dobhato es azonnal masikat teszek be.
Ne illatositott papir legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!