Alakformáló fűző vélemények?
Figyelt kérdés
Szeretném a derekam karcsúsítani és találtam alakformáló fűzőt. Nem a mindennap viseletre gondolok, hanem amit csak edzéshez használnak.
Mi a véleményetek róla? Használ valamit?
2020. okt. 23. 17:22
1/7 A kérdező kommentje:
*mindennapi
2020. okt. 23. 17:23
2/7 anonim válasza:
Edzeshez minek hasznalnad? Edzes kozben szeretnel jol kinezni? Karcsusitja a derekad, amig rajtad van, de nem tovabb.
3/7 anonim válasza:
Ne akarj fűzőt inkább eddz azzal nagyobb hatást érsz el
4/7 A kérdező kommentje:
Nem azért, hogy edzés közben jól nézzek ki, hanem elvileg ha ebben edzel, akkor egy idő után karcsúsodik a derekad (akkor is az lesz, ha nincs rajtad) ...legalábbis én így tudom, de ne nézzetek hülyének, nem vagyok benne biztos
2020. okt. 23. 18:06
5/7 anonim válasza:
Sajnos hülyeségeket írsz, így hülyének kell néznünk. A derekad karcsúsága főleg genetikai, ha alapból oda szeded fel a zsír nagyobbik részét, akkor tehetsz bármit lényegében. A karcsúsító akkor jó, ha éppen egy alkalomra fel szeretnéd venni.
6/7 anonim válasza:
+ egyáltalán nem egészséges, ha sport közben ezzel akadályozot a vér áramlását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!